Peki hocam havuzların ne zamana açılması bekleniyor umarım 2tb hdd ile iyi kötü bir kar elde edebilirimYok hocam. Değmez.
Güzel güzel.Duyurular kısmına baktım şimdilik bir şey yoktu. Yakında gelir diye tahmin ediyorum.
Ben hddlerim ile kazım yapsam binanceye geldikten sonra binanceye atabiliyor muyum nasıl oluyor?binance ne zaman alırsa.
Chia Price: XCH Live Price Chart, Market Cap & News Today | CoinGecko
Track the latest Chia price, market cap, trading volume, news and more with CoinGecko's live XCH price chart and popular cryptocurrency price tracker.www.coingecko.com
Küçük yatırımcı kazanamıyor.
Onu bekleyip göreceğiz. Şimdi ilk işleri havuzları açmaktır diye tahmin ediyorum.Peki hocam havuzların ne zamana açılması bekleniyor umarım 2tb hdd ile iyi kötü bir kar elde edebilirim
Evet. Kendi GUI'de bulunan cüzdanında birikiyor.B
Ben hddlerim ile kazım yapsam binanceye geldikten sonra binanceye atabiliyor muyum nasıl oluyor?
Etkilemiyor.Rpm fazla etkiler mi? Bende 3 tb 5400rpm güvenlik diski var iş görür mü
HDD'den kasıt kaç TB hocam?Güzel güzel.
Kazançlar da güzel olursa daha iyi olacak.
Umarım HDD başına 10 dolar gibi basit ücretler düşmez ...
neyse 12 güne kadar giremem daha ikinci elden sistem toplucam en az 1 aya giremem zatenBen şimdi girmezdim zaten. Beklemek en mantıklısı şu an.
TB başına 5 dolara kadar düşer mi ki?HDD'den kasıt kaç TB hocam?
Ağ çok hızlı büyüyor. Ben düşeceğini tahmin ediyorum.
4 TB HDD için 10 Dolar vs gibi bir para ödenirse hiç hoş olmaz diye düşünüyorum.HDD'den kasıt kaç TB hocam?
Ağ çok hızlı büyüyor. Ben düşeceğini tahmin ediyorum.
Bugün başlıyordu zaten. 10 am PDT saatiyle. Dikkat edin.Gate.io ya aldanmayın. 3 gündür listeleniyor orada. Henüz chia alıp satabilen yok. Çünkü transaction bu akşam açılacak.
"Transactions will be enabled on May 3, 2021 around 10AM PDT."
Türkiye saatiyle bugün 20:00 de.