Sanmıyorum, ek hdd takıp onda plotting yaparsın. Gpu, cpu, ram vs kaynakları kayda değer şekilde kullanmıyor ancak zaman içinde aldığın diskin içinden geçer diye tahmin ediyorum. Tabii ki uygulamalarının ve işletim sisteminin kurulu olduğu diski kullanma.Bilgisayarın ömrünü tüketir falan gibi şeyler duydum bilmiyorum
Cpu ram nasil kullanmıyor anlamadim. Siz bunun bilgisini nerden edindiniz?. Pivotlama yaparken islemci çekirdek ve ram ayirmak gerekiyor her islem icin. 100 gb lik pivota 2 çekirdek islemci ve 4 gb ram lazim en az. Yaoacagin pivotlamaya göre donanim istiyor. O kadar buyuk bir alanın sıkıştırıp islem yapmasi donanimi nasil zorlamaz?. Ya kaynak gosterin yada anlatin varsa bilmedigimiz ogrenelim.Sanmıyorum, ek hdd takıp onda plotting yaparsın. Gpu, cpu, ram vs kaynakları kayda değer şekilde kullanmıyor ancak zaman içinde aldığın diskin içinden geçer diye tahmin ediyorum. Tabii ki uygulamalarının ve işletim sisteminin kurulu olduğu diski kullanma.
Dostum paralel plotlama yapınca lazım oluyor.Cpu ram nasil kullanmıyor anlamadim. Siz bunun bilgisini nerden edindiniz?. Pivotlama yaparken islemci çekirdek ve ram ayirmak gerekiyor her islem icin. 100 gb lik pivota 2 çekirdek islemci ve 4 gb ram lazim en az. Yaoacagin pivotlamaya göre donanim istiyor. O kadar buyuk bir alanın sıkıştırıp islem yapmasi donanimi nasil zorlamaz?. Ya kaynak gosterin yada anlatin varsa bilmedigimiz ogrenelim.
Bende 4 cekirdek anthlon islemci ddr2 8 gb ram var. Gidip alayim 56 tb hdd madem baslayim. Böyle mantik olmaz. Ayrica m2 nvme ssd lazim pivotlamak icin. Hdd de yaparsan cok bekletir zamandan kaybeder.Cpu ram nasil kullanmıyor anlamadim. Siz bunun bilgisini nerden edindiniz?. Pivotlama yaparken islemci çekirdek ve ram ayirmak gerekiyor her islem icin. 100 gb lik pivota 2 çekirdek islemci ve 4 gb ram lazim en az. Yaoacagin pivotlamaya göre donanim istiyor. O kadar buyuk bir alanın sıkıştırıp islem yapmasi donanimi nasil zorlamaz?. Ya kaynak gosterin yada anlatin varsa bilmedigimiz ogrenelim.
Dediğin gibi işkence olur.Bende 4 cekirdek anthlon islemci ddr2 8 gb ram var. Gidip alayim 56 tb hdd madem baslayim. Böyle mantik olmaz. Ayrica m2 nvme ssd lazim pivotlamak icin. Hdd de yaparsan cok bekletir zamandan kaybeder.
Hocam dövecekseniz önce bi adres isteseydiniz, bu neyin hiddeti kimseye sövmedik.Cpu ram nasil kullanmıyor anlamadim. Siz bunun bilgisini nerden edindiniz?. Pivotlama yaparken islemci çekirdek ve ram ayirmak gerekiyor her islem icin. 100 gb lik pivota 2 çekirdek islemci ve 4 gb ram lazim en az. Yaoacagin pivotlamaya göre donanim istiyor. O kadar buyuk bir alanın sıkıştırıp islem yapmasi donanimi nasil zorlamaz?. Ya kaynak gosterin yada anlatin varsa bilmedigimiz ogrenelim.