Chilll Oyun Önerisi.

Saol Cities beni sarmıyor ya The Long Dark bakabilirim Lol Fortnite Valodan falan illallah ettim kaç gündür ona oyun önerisi arıyorum zaten :D Allah istediğini nasip eder umarım teşekkürler
Teşekkürler,tekrardan geçmiş olsun The Long Dark güzel bir oyun eminim beğenirsen sarıcaktır.

Stardev Walley.

Ghostrunner'ın chill oldugunu nasıl düşünür biri anlamış degilim. Her saniye gelen ışınları karşılamaya bir sag bir sola bunnyhop uçuyorsunuz. Zaten çöp hikayesi oyunun.

Microsoft Flight Simulator.

Hocam cities skylines sevdiğim bir oyun iyi fazla oynadım sıktı o house flipper oynamak istediğim bir oyundu denerim belki. Sevdiğim tarz yok ama sevmediğim var. Mesela öyle fantastik oyunlar, çizgi filmsi oyunları sevmem.
birkaç öneri daha yapayım ozaman,

-ETS 2 , ATS 2 / Avrupa seviyorsan ets uzun burunlu tır seviyorsanız(ben çok severim) ATS oynayabilirsin saatlerce yollarda gitmek eğlenceli olabilir

-İnternet Cafe Simulator / Eğlenceli bir oyun bir internet kafe yönetiyorsun ve zamanla para kazanarak kafeyi büyütüyorsun,kimilerinin hayali .d eğlenceli ve Chill bir oyun

-Car Mechanic Simulator / Arabalara ilgin varsa bakabilirsin,2021 versiyonuda çıkmıştı sanırsam,ben çok anlamadığım için oynayamadım ilgin varsa bakabilirsin,

-FALL GUYS , Among Us / ikiside eğlenceli olabilecek oyunlar biri parkur diğeri binevi katil kim oyunu Among Us Arkadaşlarla sarabilir biraz Populerliği gitsede özel discord sunucularında arkadaş bulup oynayabilirsin

-Journey / rahatlatıcı bir teması olan beyin yormayan bir oturuşta bitirebileceğin güzel hoş grafikli bir oyun bakabilirsin

- Fifa , Pes / Tuttuğun takımla Menajer olarak Kupa kazanmak eğlenceli olabilir,yada bir oyuncu oluşturup oynamak veya Fifada Yolculuk moduna bakabilirsin,yada maç yapmak Futbol oyunu kısaca,bakabilirsin.

Aklıma şimdilik bunlar geldi,umarım beğenirsin Kısa tanıtarak yaptım önerileri iyi oyunlar.

Geri