Yurtdisi fiyati esas aliniyor normalde pahali arada boyle hatalar olabiliyor faydalan faydalaniyorAga chivalry 1k diyor. nasıl oluyor o iş
sitede sorun yok bence hesap doğrulanmışsa ve visa kart ile alırsanız sıkıntı olmuyor oyunlar anında geldi hocamHocam şansınıza güveniyorsanız alın yani ben artık 10tl üstü oyun almam bu siteden.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Parası yutulan varsa gitsin ticket atsın parayı gönderiyorlar iki hesaptaki para da geldi.
Nays visa değil mi onunla almaya çalıştığımda hata vermişti.sitede sorun yok bence hesap doğrulanmışsa ve visa kart ile alırsanız sıkıntı olmuyor oyunlar anında geldi hocam
Ben kredi karti olan visadan aldım belki sadece kredi karti kabul ediyordur ayrıca hesabınızi dogruladinizmi ?Nays visa değil mi onunla almaya çalıştığımda hata vermişti.
doğrulama dediğiniz maile bir şeyler attığını diyorsanız evet yaptım.Ben kredi karti olan visadan aldım belki sadece kredi karti kabul ediyordur ayrıca hesabınızi dogruladinizmi ?
satıştan kaldırıldı fiyat hatalı diye normal versiyonu 540 tl mordhau bu oyunun benzeri şuan 12 tl steamde 280 tl onu al derim zam yemedenŞuan kaç TL
belkide kredi kartı şarttır ama site güvenilirdoğrulama dediğiniz maile bir şeyler attığını diyorsanız evet yaptım.
Hocam bir tık ezbere yazıyorsunuz gibi. Papara ile alanların bazıları sorun yaşadı, bazıları hiç yaşamadı, şans işi gibi yani. Tosla ile aldığimda Chivalry 2 keyim anında gelmişti. Ama Mordhau siparişim dün incelemeye alındı ve bugün saat 10.30' da keyim verildi.Belkide kredi kartı şarttır ama site güvenilir
ben deneyimimi söylüyorum 7 tane sipariş geçtim kaç gündür sorun yaşamadım kodlar anında verildi yalanım yokHocam bir tık ezbere yazıyorsunuz gibi. Papara ile alanların bazıları sorun yaşadı, bazıları hiç yaşamadı, şans işi gibi yani. Tosla ile aldığimda Chivalry 2 keyim anında gelmişti. Ama Mordhau siparişim dün incelemeye alındı ve bugün saat 10.30' da keyim verildi.