Chorme sekmeler geç yükleniyor

-CrawL

80+ Gold
Reaksiyon skoru
3,181
Son günlerde başladı bu yavaşlık internet iyi olsa bile bir sekmenin yüklenmesi çok sürüyor bazen yüklenmeyip hata veriyor.

aynı sorun edge de var sinir olmaya başladım hatta delirme seviyesindeyim trojan mi var diye kafayı yemeye başladım

Brave çözüm

Aynı sorun bendede var bazen 2saniye bazen 2dk bekliyorum girmiyor ulaşılamıyor diyor.

aynı sorun edge de var sinir olmaya başladım hatta delirme seviyesindeyim trojan mi var diye kafayı yemeye başladım
Chormede yaşıyormusunuz bu sorunu?
Post automatically merged:

Aynı sorun bendede var bazen 2saniye bazen 2dk bekliyorum girmiyor ulaşılamıyor diyor.
Format atasım geliyor pc ye en ufak şeylerde bile virüsmü diye format atıyorum. İçim hiç rahat değil şuan.

Format atasım geliyor pc ye en ufak şeylerde bile virüsmü diye format atıyorum. İçim hiç rahat değil şuan.
Sizden kaynaklandığını sanmıyorum bendede var hatta windowsu güncelleyenler daha çok sorun yaşıyormuş

Virüs yoktur bence. Ben sadece Steam ve epicden oyun indirdim başka bişey yok.

Evet baya yavaş açılmaya başladı özellikle bu gün ve YouTube’a hiç giremiyorum

Evet baya yavaş açılmaya başladı özellikle bu gün ve YouTube’a hiç giremiyorum
Hocam bişey sorucam malware bytes sildim de kalıntıları kaldı Onlarıda mbamclean programıyla sildim malwarebytes silmek için recp baltaş önermiş 2013 de sizce virüslü olabilir mi ?
Virüs yoktur bence. Ben sadece Steam ve epicden oyun indirdim başka bişey yok.

Hocam bişey sorucam malware bytes sildim de kalıntıları kaldı Onlarıda mbamclean programıyla sildim malwarebytes silmek için recp baltaş önermiş 2013 de sizce virüslü olabilir mi ?
malwarebytes virüs prgoramı değil mi neden virüs olsun ki

malwarebytes virüs prgoramı değil mi neden virüs olsun ki
yok hocam onun için özel bi silme programı var normalde malwarebyte kaldırdığınızda artıkları kalıyor onları silmek için mbamclean

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,561
Üyeler
190,932
Son üye
ensmrt98
Geri