Chormede yaşıyormusunuz bu sorunu?aynı sorun edge de var sinir olmaya başladım hatta delirme seviyesindeyim trojan mi var diye kafayı yemeye başladım
Format atasım geliyor pc ye en ufak şeylerde bile virüsmü diye format atıyorum. İçim hiç rahat değil şuan.Aynı sorun bendede var bazen 2saniye bazen 2dk bekliyorum girmiyor ulaşılamıyor diyor.
Sizden kaynaklandığını sanmıyorum bendede var hatta windowsu güncelleyenler daha çok sorun yaşıyormuşChormede yaşıyormusunuz bu sorunu?
Post automatically merged:
Format atasım geliyor pc ye en ufak şeylerde bile virüsmü diye format atıyorum. İçim hiç rahat değil şuan.
Virüs yoktur bence. Ben sadece Steam ve epicden oyun indirdim başka bişey yok.Chormede yaşıyormusunuz bu sorunu?
Format atasım geliyor pc ye en ufak şeylerde bile virüsmü diye format atıyorum. İçim hiç rahat değil şuan.
Hocam bişey sorucam malware bytes sildim de kalıntıları kaldı Onlarıda mbamclean programıyla sildim malwarebytes silmek için recp baltaş önermiş 2013 de sizce virüslü olabilir mi ?Evet baya yavaş açılmaya başladı özellikle bu gün ve YouTube’a hiç giremiyorum
Virüs yoktur bence. Ben sadece Steam ve epicden oyun indirdim başka bişey yok.
Chormede yaşıyormusunuz bu sorunu?
malwarebytes virüs prgoramı değil mi neden virüs olsun kiHocam bişey sorucam malware bytes sildim de kalıntıları kaldı Onlarıda mbamclean programıyla sildim malwarebytes silmek için recp baltaş önermiş 2013 de sizce virüslü olabilir mi ?
yok hocam onun için özel bi silme programı var normalde malwarebyte kaldırdığınızda artıkları kalıyor onları silmek için mbamcleanmalwarebytes virüs prgoramı değil mi neden virüs olsun ki