Neler Yeni

CHP Boykot Listesi Yayımladı !

bugraaykac

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
544
İsim
Buğra Aykaç
Sessizliğimi korudum uzun bir süre bunun sebebi bir işe gireceğimden dolayı ama boykota ben de destek veriyorum bunlara bir kuruş bile kazandırmayalım mesela ben şu an severek kullandığım TRT Dinle hesabımı sildim, dinlediğim radyoları değiştirdim, izlediğim kanalları da değiştirdim.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dostlar
Kemaliste sıkan da polis
Şeriatçıya sıkan da polis hangisinin iyi olduğu belli değil ama arada mutlaka insanını umursayan vardır
Ama şimdi şöyle düşünün yakın vakitte sokağa inenlerin amacı ne?hükümet değişti?hayır. Yedikleri dayak yanlarına kaldı mı?evet.
Şeriatçıya kimse bir şey sıkmıyor kardeşim. Dün kız yurdunun önünde toplanıp böğüren İBDA-C'li gruba polis "Yapmayın Allah aşkına" diye ricada bulunuyor. Hani biber gazı, TOMA, jop?

Leilike JR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Ahmet
Şeriatçıya kimse bir şey sıkmıyor kardeşim. Dün kız yurdunun önünde toplanıp böğüren İBDA-C'li gruba polis "Yapmayın Allah aşkına" diye ricada bulunuyor. Hani biber gazı, TOMA, jop?
Ustam kast ettiğim şey bu geri gönderilen türk müslüman için yürüyüş yapıldığında polis engel oldu ama doğru biber gazı toma falan olmadı

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,599
İsim
Kadir
Boykotu destekliyorum ek olarak katil israili neden boykot etmiyorsunuz ettiğimizde dalga geçiyorsunuz diye her konuda mesaj atan arkadaşlara soruyorum,
giden gemicikler kimin? Ticareti devam ettiren kim? Neredeyse her israil ürününün distribitörleri kim? Zorunda olmadıkça israil ürünü kullanmayan biri olarak teknoloji de ne yazık ki alternatifleri yok amerika menşeili firmaların bir çoğunda dahi sermaye sahipleri onlar.
Tepki göstermek istiyorsanız gemicikleri olanlara gösterin #genelboykot

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Boykotu destekliyorum ek olarak katil israili neden boykot etmiyorsunuz ettiğimizde dalga geçiyorsunuz diye her konuda mesaj atan arkadaşlara soruyorum,
giden gemicikler kimin? Ticareti devam ettiren kim? Neredeyse her israil ürününün distribitörleri kim? Zorunda olmadıkça israil ürünü kullanmayan biri olarak teknoloji de ne yazık ki alternatifleri yok amerika menşeili firmaların bir çoğunda dahi sermaye sahipleri onlar.
Tepki göstermek istiyorsanız gemicikleri olanlara gösterin #genelboykot
Coca Cola'yı boykot ederler de Isparta'da tesisini açan şahsıma laf ettirmezler. :)

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,599
İsim
Kadir
Coca Cola'yı boykot ederler de Isparta'da tesisini açan şahsıma laf ettirmezler. :)
O kadar iki yüzlüler ki, iki üç gereksiz onların ailevi değerlere küfür etti diye tüm siyasetçiler açıklama yapıyor. Onların siyasetçileri ise dün neler demiş ramazan ramazan kul hakkı yiyenler hak öğretmesin

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
O kadar iki yüzlüler ki, iki üç gereksiz onların ailevi değerlere küfür etti diye tüm siyasetçiler açıklama yapıyor. Onların siyasetçileri ise dün neler demiş ramazan ramazan kul hakkı yiyenler hak öğretmesin
İki yüzlüler ama bir şekilde sorunun muhalefette olduğuna inandırmışlar milleti. %1 bile almaması gereken dinci bir proje partisinin %35 oy aldığı yerde toplumsal çürüme dışında herhangi bir sorun yoktur.

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,678
İsim
Mert Can Ergün
Dostlar
Kemaliste sıkan da polis
Şeriatçıya sıkan da polis hangisinin iyi olduğu belli değil ama arada mutlaka insanını umursayan vardır
Ama şimdi şöyle düşünün yakın vakitte sokağa inenlerin amacı ne?hükümet değişti?hayır. Yedikleri dayak yanlarına kaldı mı?evet.
Şeriatçılara ne zaman müdahale ettiler

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,923
İsim
Sarp Yılmaz
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel bugün yaptığı konuşmada boykot listesi hazırladıklarını açıkladı.
Ayrıca bugün boykot ile ilgili bir internet sitesi açacaklarını ve düzenli boykot edecekleri şirketlerin yayımlanacağını söyledi.

Açıklamada yer alan bazı şirketler 👇
  • idefix
  • D&R
  • Demirören AVM
  • Kilim Mobilya
  • Ülker
  • Türk Petrol
  • Milangaz
  • Likidgaz
  • TRT
  • Anadolu Ajansı
  • TGRT
  • Turkuvaz Yayınevi
  • İhlas Ev Aletleri
  • CNN
  • ESPRESSO LAB
  • Milli Piyango
  • İddia
  • Misli
  • ETS Tur
  • Şimdilik adı duyurulmayan ve yayın politikalarını değiştireceklerini söyleyerek kendilerinden 24 saat süre isteyen bir TV kanalı. İsmi N ile başlıyor. (BAHSEDİLEN KANAL BOYKOTTAN KORKTUĞU İÇİN GERİ VİTES YAPTI VE YAYIN POLİTİKASINI DEĞİŞTİREREK CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL in BUGÜN (25 MART) YAPTIĞI GRUP TOPLANTISI AÇIKLAMASININ TAMAMINI CANLI VERDİ :) )
Gayet doğru ve güzel bir tavır böyle devam etmesi dileğiyle

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,224
İsim
Mehmet Aslan

Leilike JR

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
287
İsim
Ahmet

Mechanist

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,923
İsim
Sarp Yılmaz
Boykot dendikten sonra 2 kanalın da paniğe kapılıp konuşmaları canlı vermesi sabah sabah güldürdü :kekw:
Çünkü bu boykotun muhattabı bizzat kendi halkı bu da para demek gelir demek tabii yaparlar.

Top Bottom