- Konu Sahibi Konu Sahibi
Masum olmayan bir fikir belirtisi.bir savunma veya bir argüman sunmadım konudışı fikir belirtisi
Masum olmayan bir fikir belirtisi.bir savunma veya bir argüman sunmadım konudışı fikir belirtisi
aynı şekilde hocamÖncelikle hahahayı videoyu tam olarak izleyerek atmadım, bir kısmına baktım ve ne olduğu az çok ne olduğunu anladığım için kahkahayı bastım.
Zaten videoyu izleyince de ne kadar doğru olduğu belli oluyor. Ha bu arada buraya tartışmak için gelmedim, zamanını harcamak isteyen arkadaşlara da iyi şanslar.
canerim iyisin hoş adamsın da siyasette başarılı değilsin bi anlasan...
Ulan illa kendine sövdürecen ha
Her hafta twitter'da yayınlanıyor. imdb'ye girdi girecek artık.
CHP'nin yalan konusunda geçmişi belli.
AKP sütten çıkmış ak kaşık mı cümlesini karşı argüman sunmak yetersizliktir.
Ne düşünüyorsunuz?
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 dk lık video.30 sn dir açılmış konu. İki hahaha. Anlatmaya gerek yok.
Taaam dur ben hesap açayım ismi SedattPekerFan olsun. O zaman izle.
AKP nin değil yalnız Soylu'nun.Bak ben de sana bunu atıyım @Caner Kösedağ
Gün geçmiyor ki sedat peker akp'nin bir foyasını daha açığa çıkarmasın .
Sedat Peker: Ümit Can Uygun'un babası, Süleyman Soylu'nun yakın arkadaşı olduğundan Uygun'un kurtulması için gereken adli tıp raporu gerektiği şekilde hazırlanıyor
Sedat Peker: Ümit Can Uygun'un babası, Süleyman Soylu'nun yakın arkadaşı olduğundan Uygun'un kurtulması için gereken adli tıp raporu gerektiği şekilde hazırlanıyort24.com.tr
Caner'im??canerim iyisin hoş adamsın da siyasette başarılı değilsin bi anlasan...
Hadi canım bak sen şu işe. Soylu hangi partiye mensup acaba?AKP nin değil yalnız Soylu'nun.
Burda ne dediğinizi tam anlamadım daha açıklayıcı şekilde yazar mısınız.Hem niye hep böyle yapıyorsunuz? Sen adam öldürünce benim adam öldürme suçum masum yani suç olmaktan mı çıkıyor?