CHP Hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Kendi öz değerlerinden, ilkelerinden uzaklaşan, bir oy için bile şekilden şekle giren bir parti

Oylar: 84 68.3%
  • Toplumsal Barışı hedefleyen, toplumu barıştırmak isteyen, herkesin sıkıntısını dinleyen bir parti

Oylar: 12 9.8%
  • Sonuç gör

Oylar: 27 22.0%

• Oy kullanan toplam üye
    123
İktidar değil hepsi öyle politika çıkar meselesidir siz dinlemeyi bilmiyorsunuz gidin en lüks araçlar hep milletvekillerinde mesela

Asıl sorun Türk toplumunun kazandırılmamasi hep alevi sağ sol Kürt sorunlariyla oyalatilmis Osmanlı'dan beridir cahil denilen topluluk olmuştur :)

A veya b partisi değil Selahattin Demirtaş kim ya küçük bir sinek konuştuğumuz şeylere bakın y veya Z kuşağı olsun hakkımızı aramiyorsak halimiz hep böyle devam eder
Haklısınız hocam ama onu kastetmedim.
Selahattin Demirtaş olayını dillendirdim.
Yoksa kimse ak kaşık değil :D
Besim Tibuk ve Cem Toker'i hariç tutuyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Asıl sorun Türk toplumunun kazandırılmamasi hep alevi sağ sol Kürt sorunlariyla oyalatilmis Osmanlı'dan beridir cahil denilen topluluk olmuştur :)
Evet, maalesef.
100 yıldır geldiğimiz nokta neresi? Hiçbir yer!

A veya b partisi değil Selahattin Demirtaş kim ya küçük bir sinek konuştuğumuz şeylere bakın y veya Z kuşağı olsun hakkımızı aramiyorsak halimiz hep böyle devam eder
Hocam Selahattin demirtaş'ın içerden çıkarma sözü vermek küçültülecek şey değil.
Askerlerimizin kanı var elinde.

Yaw abi chp ye güvenmek istiyorum ama bilemiyorum akp adamlar ülkeyi çok kötü bir hale getirdiler onlara verecegime boş oy atarim daha iyi ama chp su hdp işini salmasi lazim forumlar alakali şuan idarelik pc bulmaya caliyorum foruma telden giriyorum ben bugün disarda bir arkadasimla gezemiyorsam söyle kucuk oyunlari acicak bir pc bile bulaniyorsam sebebi akpdir kimse kusura bakmasın biz gençlere kimse acımıyor.

Tek sıkıntı bunu diyen herkesin seçim de onlara basacağı :
Tayyibe oy verecegime smegola oy veririm en azindan kiymetlimiz diye geze geze koltuk bos kalir

Son düzenleme:
Yaw abi chp ye güvenmek istiyorum ama bilemiyorum akp adamlar ülkeyi çok kötü bir hale getirdiler onlara verecegime boş oy atarim daha iyi ama chp su hdp işini salmasi lazim forumlar alakali şuan idarelik pc bulmaya caliyorum foruma telden giriyorum ben bugün disarda bir arkadasimla gezemiyorsam söyle kucuk oyunlari acicak bir pc bile bulaniyorsam sebebi akpdir kimse kusura bakmasın biz gençlere kimse acımıyor.

Tayyibe oy verecegime smegola oy veririm en azindan kiymetlimiz diye geze geze koltuk bos kalir
İki tarafta birbirinden kötü PC fiyatlarıyla alakası yok bu konunun CHP de diğerlerine kafa tutamadı CHP Başkanı da koltuğu bırakmıyor. Gitti HDP'nin onun bunun oyunu kazanmak için böyle şeyler yapıyorlar. Boş oy atmak bile daha mantıklı

1648198320970.png

Git, kanıtla girsinler o zaman.
Konuyu iktidara getirmeyin.
Konumuz CHP çünkü.
Bu parti apaçık terörist birini desteklemekte.

@ALADDİN ÇAKICI
ya git işine akp ve tayip in ne olduğunu biliyoruz imralı ya öcalanla görüşmeleri için kim izin verdi ? Masaya çözüm süreci diye kim oturdu şehitlere kelle diyen kim ypg yi ülkemizden davullu zurnalı kim geçirdi o zaman niye izin verdi bu ülkede fetöcü ve katil kim

ya git işine akp ve tayip in ne olduğunu biliyoruz imralı ya öcalanla görüşmeleri için kim izin verdi ? Masaya çözüm süreci diye kim oturdu şehitlere kelle diyen kim ypg yi ülkemizden davullu zurnalı kim geçirdi o zaman niye izin verdi bu ülkede fetöcü ve katil kim
Hala aynısını yapıyorsun.
Yazıma cevap verirken AKP kullanıyorsun.
Ben CHP hakkında konuşuyorum.
CHP'yi savun savunacaksan. AKP'nin konu ile alakası yok.

CHP yapmadı bile diyemiyorsun, neyin ne olduğunun sen de farkındasın ama dillendiremiyorsun. Kendi tarafını savunmak yerine karşıya laf atıp duruyorsun.

CHP yapmadı bile diyemiyorsun, neyin ne olduğunun sen de farkındasın ama dillendiremiyorsun. Kendi tarafını savunmak yerine karşıya laf atıp duruyorsun.
savunurum kendi tarafımı chp yapsaydı bunları çok büyük olay olurdu akp yapınca bir günde insanlar unutuyor

Konunun AKP ile alakası yok.
her zaman var merak etme forumun chp den başka bir şey tartışmadıkları için tayip ve akp yi yazıcam bende kemal kılıçdaroğlu ve deniz baykal ı sevmem hep partiye zarar etmiştir ikiside koltuk sevdası eğer chp pkk ya destek veriyorsa diğerleri de veriyor

savunurum kendi tarafımı chp yapsaydı bunları çok büyük olay olurdu akp yapınca bir günde insanlar unutuyor
Hala "yap'sa'ydı" diyorsun, fanatik particilik kadar tehlikeli çok az şey var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,157,777
Üyeler
183,890
Son üye
XmaxxD
Geri