CHP Hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Kendi öz değerlerinden, ilkelerinden uzaklaşan, bir oy için bile şekilden şekle giren bir parti

Oylar: 84 68.3%
  • Toplumsal Barışı hedefleyen, toplumu barıştırmak isteyen, herkesin sıkıntısını dinleyen bir parti

Oylar: 12 9.8%
  • Sonuç gör

Oylar: 27 22.0%

• Oy kullanan toplam üye
    123
Eren Erdem arkadaşım cavs'ı ifşa edince özelden ona benim onun fonladığı kişileri bildiğimi, bilgileri ile birlikte attım ve "adamsan, yiyorsa beni de ifşa et" dedim. Eh ne yapsın, ifşalayamadı :D CHP=AKP benim gözümde. Zafer veyahut Memleket partisi benim gözümde en muhtemel iktidar
WhatsApp Image 2022-05-28 at 01.50.54.jpeg

Cehape zihniyeti akepe zihniyetinden daha tehlikelidir zafer ve memleket partisi ittifakı bu ülkeyi düzeltebilecek tek çare dir

Bu seçim verebilecek bir alternatifimiz olmadığı için verip geçeceğim bir parti ama 2.oyumu bu şekilde giderlerse asla alamazlar

Ülkenin sonuna getirecek olan parti

Bence gelecek partisi bu parti chp gibi bi parti türkiyeyi düzeltecek dolar 1 tl olacak erdoğan ağlıycak akp liler kaçacak herkes HADİNİ BİLECEK HADDİNİ BİİLL!!!
😡

Atatürk öldüğünden beri siyonizmin uşağı olmuş bir parti.

Atatürk'ün ölümünden sonra dünyayı yönettiği iddia edilen çeşitli aileleri (örn Rockefeller) Türkiye'ye bir daha giremez demesine rağmen ülkeye çöreklenmesi, kapatılan mason localarının tekrar açılması vb buna kanıttır.

Chp ye oy verenlerin atatürk kurduğu için verdiğini düşünüyorum yoksa şu anki haline kimse oy vermez bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,590
Üyeler
183,859
Son üye
tolgayucel
Geri