Neler Yeni

Chrome, Opera ve diğer tarayıcıların hepsi yavaş çalışıyor

keremogtt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
kerem öğüt
chrome opera microsoft edge brave hepsini denedim ama genel bi yavaşlık var sayfalar yüklenene kadar baya bekliyorum donanım açısından sıkıntım yok 16gb ram ve internet değerlerim aşağıdaki gibi sorun ne olabilir?

1682195131818.png

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,436
İsim
Oğuz
Oyunlarda sıkıntı yok değil mi ?

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,436
İsim
Oğuz
Eğer ethernet ile bağlıysa Realtek PCIe sürücüsünü kaldırıp, tekrar indirmeyi dene.

keremogtt

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
kerem öğüt
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer ethernet ile bağlıysa Realtek PCIe sürücüsünü kaldırıp, tekrar indirmeyi dene.
KMS Eldi Updater denilen zırvayı kaldırınca düzeldi görev yöneticisinden görevini sonlandırıp dosya konumundan bütün dosyayı silip kaldırdım düzeldi olurda biri aynı problemi yaşarsa diye yazıyorum sana da saol dostum yardım için

Musty.

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
126
İsim
Mustafa Çelikörs
KMS Eldi Updater denilen zırvayı kaldırınca düzeldi görev yöneticisinden görevini sonlandırıp dosya konumundan bütün dosyayı silip kaldırdım düzeldi olurda biri aynı problemi yaşarsa diye yazıyorum sana da saol dostum yardım için
Hocam ben de opera gx kullanıyorum ve nasıl tarif edeyim bu ilk açılışta eklediğimiz kısayollar gibi şeyler geç yükleniyor operayı sildim terkar yükledim düzelmedi, sizin dediğinizi yapsam duzelir mi acaba?

Top Bottom