01adanalı
80+ Silver
Brave deki rewards mining falan yapmıyor deme ?Brave öneririm.
Brave deki rewards mining falan yapmıyor deme ?Brave öneririm.
Bende az önce indirdim Chrome a benziyorKullanıyor musunuz, eğer kullanıyorsanız arayüz olarak daha çok Google Chrome'a mı yoksa Mozilla Firefox'a mı benziyor?
Kullanıyorum. Memnunum.Kullanıyor musunuz, eğer kullanıyorsanız arayüz olarak daha çok Google Chrome'a mı yoksa Mozilla Firefox'a mı benziyor?
Reklam karşılığı bat veriyor, ondan bahsediyorsan. İstersen kapatabiliyorsun.Brave deki rewards mining falan yapmıyor deme ?
Hımm yani bilgisayarla hiç bir alakası yokKullanıyorum. Memnunum.
İndirip bakabilirsiniz
Güzel bir tasarımı var.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Reklam karşılığı bat veriyor, ondan bahsediyorsan. İstersen kapatabiliyorsun.
Brave'in Tor ile içli-dışlı olmasından ve gizli sekmede Tor açma olayı yüzünden Brave'den uzak duruyordum. Gizli sekme olayı kapanıyorsa, normal sekme açılabiliyorsa denemek isterim.Kullanıyorum. Memnunum.
İndirip bakabilirsiniz
Güzel bir tasarımı var.
Chrome'a daha çok benzemesine sevindim. Eğer bir önceki sorum istediğim şekilde cevaplanırsa deneyeceğim.Bende az önce indirdim Chrome a benziyor
Normal sekmeden kastım, Brave'in gizli sekmesini Tor açmadan kendi açması.Brave'in Tor ile içli-dışlı olmasından ve gizli sekmede Tor açma olayı yüzünden Brave'den uzak duruyordum. Gizli sekme olayı kapanıyorsa, normal sekme açılabiliyorsa denemek isterim.
Öyle oluyor. Tor isteğe bağlı.Brave'in Tor ile içli-dışlı olmasından ve gizli sekmede Tor açma olayı yüzünden Brave'den uzak duruyordum. Gizli sekme olayı kapanıyorsa, normal sekme açılabiliyorsa denemek isterim.
Chrome'a daha çok benzemesine sevindim. Eğer bir önceki sorum istediğim şekilde cevaplanırsa deneyeceğim.
Normal sekmeden kastım, Brave'in gizli sekmesini Tor açmadan kendi açması.
Chromium tabanlı bir tarayıcı.Brave hakkında bir sorum var. Arayüz olarak daha çok Google Chrome'a mı yoksa Mozilla Firefox'a mı benziyor?