Üç nokta -> ayarlar -> gelişmiş -> sistem -> donanım hızlandırmayı kapat bu işe yarayabilir.Merhabalar mining yaparken 60 olan mh değeri 50 ye düşüyor. Chrome twitch gibi arkaplan uygulamalarını sadece işlemci kullanarak açmam mümkün mü?
Tamam teşekkürler.Sorunun cevabı olarak ise sadece işlemci kullanarak açamazsın.
Sanal makinede işlemci mi kullanır sadece?Sanal makinede açarsan ekran kartı çok az kullanılır ama performans çok düşer zaten
Ekran kartı erişimi çok az oluyor ama genel performans çok düşer boşver daha sıkıntıSanal makinede işlemci mi kullanır sadece?
Ekran kartı erişimi çok az oluyor ama genel performans çok düşer boşver daha sıkıntı
Merhabalar mining yaparken 60 olan mh değeri 50 ye düşüyor. Chrome twitch gibi arkaplan uygulamalarını sadece işlemci kullanarak açmam mümkün mü?
Ben kazarken opera dan netflix felan açıyorum GPU %99 da. Ama videolar da hiçbir şekilde takılma vs olmuyor. Hatta pc im de indirdiğim filmleri felan açıyorum herhangi bir kasma yok.Üç nokta -> ayarlar -> gelişmiş -> sistem -> donanım hızlandırmayı kapat bu işe yarayabilir.
Bu kapalıdır işte.Ben kazarken opera dan netflix felan açıyorum GPU %99 da. Ama videolar da hiçbir şekilde takılma vs olmuyor. Hatta pc im de indirdiğim filmleri felan açıyorum herhangi bir kasma yok.
Anlamadım?Bu kapalıdır işte.
Bakmadım bakayım mıAnlamadım?
Oprera da nerede bu ayar bulamadımBu kapalıdır işte.
Opera kullanmadım hiç.Anlamadım?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bakmadım bakayım mı
Oprera da nerede bu ayar bulamadım
Konu dışı ama ryzen 5 3600 rtx 3060ti kullanıyormuşsun darboğaz oluyor muTamam teşekkürler.
Sanal makinede işlemci mi kullanır sadece?
1080p de %10 luk bir darboğaz yaşayacağım söylendi. Oyunlarda fps monitör açıp ss attığımda darboğaz olmadığını söylediler. Sanırım hikayeli yüksek grafik isteyen oyunlarda ufak bir darboğaz yaşanıyor. Takılma vs olmuyor.Konu dışı ama ryzen 5 3600 rtx 3060ti kullanıyormuşsun darboğaz oluyor mu
Darboğaz olur tabi de yani ufak droplar takılmalar falan