Neler Yeni

Chrome'dayken PC donuyor

Iberg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Ayberk
Merhaba arkadaşlar son 2 gündür chrome da video izlerken falan pc takılıyor. Chromeda hiçbirşeye tıklayamıyorum. Windowstan resetleyeceğim basıyorum resete hiçbirşey olmuyor düğmeden kapatmak zorunda kalıyorum. Oyun oynarken arkada chrome açık kalınca hiçbirşey olmadı ama sadece chromedayken direkt pc iptal donuyor hiçbir önizleme falanda gelmiyor. Arkadaplanda çalıştırma ve donanım hızlandırma ayarı kapalı.

Dahası  
Reaksiyon skoru
91
İsim
Yasin eroğlu
Merhaba arkadaşlar son 2 gündür chrome da video izlerken falan pc takılıyor. Chromeda hiçbirşeye tıklayamıyorum. Windowstan resetleyeceğim basıyorum resete hiçbirşey olmuyor düğmeden kapatmak zorunda kalıyorum. Oyun oynarken arkada chrome açık kalınca hiçbirşey olmadı ama sadece chromedayken direkt pc iptal donuyor hiçbir önizleme falanda gelmiyor. Arkadaplanda çalıştırma ve donanım hızlandırma ayarı kapalı.
sanki bi ara banada oluyordu nasıl çözdüm hatırlamıyorum ama bi kontrol edeyim

Iberg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
58
İsim
Ayberk
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bak burada yazmışım
https://forum.donanimarsivi.com/konu/windows-10-bilgisayarda-takilma-sorunu.621699/
Mesaj otomatik birleştirildi:

format usb si ile dosyaları doğrulamışım nası yaptım hatırlamıyorum ama bi dene
Benimki senin dediğin gibi değil tam olarak. Ben normal kullanıyorum chromu istediğim yapıyorum video izliyorum falan böyle 20 30 dk sonra bir anda bir donuyor dediğim gibi tüm windows kilit donuyor her şey.

Top Bottom