Neler Yeni

ChromeOS Flex Masaüstü Bilgisayara Kurulmuyor

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
ChromeOS Flex imaj diski oluşturdum ama kurulum sonrası donuyor ve devam etmiyor. Nasıl çözerim?

HmzaY

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,330
İsim
Hamza Y
İlgilendiği Kategoriler
Little Bit Everything
İşlemcin desteklenmiyor olabilir.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Olabilir ya da sorunlu bir şeyleri var. Ben de de logoda reboot atıyor mesela (Alder Lake bir laptop).
Peki Windows 11'in yanına kurulabilir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@EFI Shell Hem ChromeOS Flex hem de FydeOS yani. Bu ikisinden hangisi Windows 11'in yanına dual boot olarak kurulabilir?

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,339
İsim
Semih Boran
Peki Windows 11'in yanına kurulabilir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:

@EFI Shell Hem ChromeOS Flex hem de FydeOS yani. Bu ikisinden hangisi Windows 11'in yanına dual boot olarak kurulabilir?
Chrome OS'un öyle bir seçenek sunup sunmadığını hatırlamıyorum ama FydeOS izin veriyor dual boota.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Chrome OS'un öyle bir seçenek sunup sunmadığını hatırlamıyorum ama FydeOS izin veriyor dual boota.
GÜncellemişler heralde. Şu an ChromeOS'tan yazıyorum. En sevdiğim işletim sistemi olabilir. Beni bilenler bilir. Minimalist tasarımları çok seviyorum. ChromeOS çok güzel. Arayüzü vs. aşırı iyi. FydeOS'ta ki gibi Play Store'dan erişim yok. Ayrıca multi-boot izni yok. Ya hep ya hiç benimsemişler.
Yani amacı sadece internette sörf yapmaksa birinin kesinlikle ChromeOS Flex kurmalı. Peki sence ChromeOS Flex mi FydeOS mu?

EFI Shell

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,339
İsim
Semih Boran
GÜncellemişler heralde. Şu an ChromeOS'tan yazıyorum. En sevdiğim işletim sistemi olabilir. Beni bilenler bilir. Minimalist tasarımları çok seviyorum. ChromeOS çok güzel. Arayüzü vs. aşırı iyi. FydeOS'ta ki gibi Play Store'dan erişim yok. Ayrıca multi-boot izni yok. Ya hep ya hiç benimsemişler.
Yani amacı sadece internette sörf yapmaksa birinin kesinlikle ChromeOS Flex kurmalı. Peki sence ChromeOS Flex mi FydeOS mu?
Genel olarak FydeOS.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Hayır, sadece ekstra birkaç şey yok.
Bu arada bilgilendirme yapayım. ChromeOS Flex kurulum seçeneklerinden try it dedim. Google hesabımla oturum açtım ve dosya indirdim vs. Sonra USB'yi çıkarıp bağlantısını kopardım. Tekrar taktım ve indirdiğim dosya ve Google hesabım açık kalmıştı. Yani tam böyle bir kurulum olmasa da USB üzerinden bu şekilde bir kullanım mümkün.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Can
Merhabalar. Makine Hp 15 FC 0060NT amd işlemci freedos 8M1T2EA. Freedos olmasından dolayı choreme os flex kurmak istedim olmadı. Usb yi değiştirdim olmadı. Aynı usb ile başka bir bilgisayarda denedim kurulum yapıyor. Sorun ne olabilir

Top Bottom