Kernelinde eksikler var galiba. FydeOS kullanabilirsin alternatif olarak.ChromeOS Flex imaj diski oluşturdum ama kurulum sonrası donuyor ve devam etmiyor. Nasıl çözerim?
Olabilir ya da sorunlu bir şeyleri var. Ben de de logoda reboot atıyor mesela (Alder Lake bir laptop).ChromeOS'un mu eksiklikleri var?
Peki Windows 11'in yanına kurulabilir mi?Olabilir ya da sorunlu bir şeyleri var. Ben de de logoda reboot atıyor mesela (Alder Lake bir laptop).
Chrome OS'un öyle bir seçenek sunup sunmadığını hatırlamıyorum ama FydeOS izin veriyor dual boota.Peki Windows 11'in yanına kurulabilir mi?
Mesaj otomatik birleştirildi:
@EFI Shell Hem ChromeOS Flex hem de FydeOS yani. Bu ikisinden hangisi Windows 11'in yanına dual boot olarak kurulabilir?
GÜncellemişler heralde. Şu an ChromeOS'tan yazıyorum. En sevdiğim işletim sistemi olabilir. Beni bilenler bilir. Minimalist tasarımları çok seviyorum. ChromeOS çok güzel. Arayüzü vs. aşırı iyi. FydeOS'ta ki gibi Play Store'dan erişim yok. Ayrıca multi-boot izni yok. Ya hep ya hiç benimsemişler.Chrome OS'un öyle bir seçenek sunup sunmadığını hatırlamıyorum ama FydeOS izin veriyor dual boota.
Genel olarak FydeOS.GÜncellemişler heralde. Şu an ChromeOS'tan yazıyorum. En sevdiğim işletim sistemi olabilir. Beni bilenler bilir. Minimalist tasarımları çok seviyorum. ChromeOS çok güzel. Arayüzü vs. aşırı iyi. FydeOS'ta ki gibi Play Store'dan erişim yok. Ayrıca multi-boot izni yok. Ya hep ya hiç benimsemişler.
Yani amacı sadece internette sörf yapmaksa birinin kesinlikle ChromeOS Flex kurmalı. Peki sence ChromeOS Flex mi FydeOS mu?
Hayır, sadece ekstra birkaç şey yok.Peki FydeOS'un ücretsiz versiyonu bir kısıtlamaya sahip midir?
Bu arada bilgilendirme yapayım. ChromeOS Flex kurulum seçeneklerinden try it dedim. Google hesabımla oturum açtım ve dosya indirdim vs. Sonra USB'yi çıkarıp bağlantısını kopardım. Tekrar taktım ve indirdiğim dosya ve Google hesabım açık kalmıştı. Yani tam böyle bir kurulum olmasa da USB üzerinden bu şekilde bir kullanım mümkün.Hayır, sadece ekstra birkaç şey yok.