Yok da en azından maskeyle yapmasın. İnsanlar faydalansın falan diyor. Az önce bir konu açtı yalan söylüyordu...Niye alsatçılar insan değil mi?
USB coklayici bulabilirmisin güzel 3 4 veya daha fazla USB çıkışlıAlıntıyı görüntüle
Nays %20 veriyor güzel ürünler bulmaya çalışıcam biraz başladım. Sizde atın hızlı olalım.
MAX 250 TL verdiği için ucuz ürünler bulmak daha iyi. Örnek olarak 1250 TL lik bir ürün %20 ile 1000 TL ye denk geliyor.
160 pardon*
Sipariş almıyorum dostum. Self servis burasıUSB coklayici bulabilirmisin güzel 3 4 veya daha fazla USB çıkışlı
Olmaz3200mhz ramlerimin yanına 3600mhz ramlerden alsam ne olur
N11 den 157 tl ye geldi bu ssd
120 TL'ye 128 GB SSD almak isteyen alabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
160 pardon*
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ziyoulang/Sarftech T60 350 TL'ye geliyor
başlıkta ayrı fotoda ayrı kablo gözüküyor daha kablolu olduğunu anlatmak için napsın adam :dBu kablolu mu kablosuz mu? Kablosuzsa fiyatı çok iyi çünkü.
Açıklama kısmında şarj süresini ve 2.4 ghz olduğunu belirtmiş ama sen bilirsin. Karışıklık olduğu bariz belli.başlıkta ayrı fotoda ayrı kablo gözüküyor daha kablolu olduğunu anlatmak için napsın adam :d
1 amazon 2 çiçek sepeti. ürün açıklamasını iplemeyen iki site 720p diye sattıkları tv 4k falan çıkıyor bunların bi değişiklerAçıklama kısmında şarj süresini ve 2.4 ghz olduğunu belirtmiş ama sen bilirsin. Karışıklık olduğu bariz belli.