Eminim, al. 3-5 güne gelir genelde. Gelmez ise müşteri hizmetlerine yaz, hallederler.emin misin kanka ona göre 1k lık felan alışveriş yapıcam birde nays geri ödemeyi ne zaman yapıyor
Eminim, al. 3-5 güne gelir genelde. Gelmez ise müşteri hizmetlerine yaz, hallederler.emin misin kanka ona göre 1k lık felan alışveriş yapıcam birde nays geri ödemeyi ne zaman yapıyor
teşekkürler son gün ne zaman siteden bakıyorumda nays ile ilgili bişey görmedim kusura bakma darlıyorum amaEminim, al. 3-5 güne gelir genelde. Gelmez ise müşteri hizmetlerine yaz, hallederler.
Bugün. Nays uygulaması içinde fırsatlar kısmında var.teşekkürler son gün ne zaman siteden bakıyorumda nays ile ilgili bişey görmedim kusura bakma darlıyorum ama
gece 12de bitiyo galiba kaçırdık şansa bakBugün. Nays uygulaması içinde fırsatlar kısmında var.
sözelci misin?16 gun gecmis.
niye pp altında kral resmi vr (kıskandım)Alıntıyı görüntüle
Nays %20 veriyor güzel ürünler bulmaya çalışıcam biraz başladım. Sizde atın hızlı olalım.
MAX 250 TL verdiği için ucuz ürünler bulmak daha iyi. Örnek olarak 1250 TL lik bir ürün %20 ile 1000 TL ye denk geliyor.
El insaf. Bir aydır devam eden kampanya idi.gece 12de bitiyo galiba kaçırdık şansa bak
Matematigim berbat dildeyim ğzşdkzhzbqbzvsözelci misin?