Neler Yeni

Cidden üzülüyorum.... birde 3 fanli olanini almis?!

erco1907

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Ercüment batuk
Serbest Piyasa Anladık arkadaşlar ama bi umut bekleyen hayalini kuran arkdaşlar ne olucak hem aldığın fiyatın 5 lira üstüne satması nedir mönitörü 1600 farz edelim tamam ticaret yapın da insanlar zor durumda kampanya bekliyor

AydNn

80+ Bronze
Serbest Piyasa Anladık arkadaşlar ama bi umut bekleyen hayalini kuran arkdaşlar ne olucak hem aldığın fiyatın 5 lira üstüne satması nedir mönitörü 1600 farz edelim tamam ticaret yapın da insanlar zor durumda kampanya bekliyor
buna serbest piyasa deniyor dostum kimse karışamaz alan alır satan satar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Biz zaten yasak demiyoruz ki ama indirim ihtiyacı olanlar için yapılıyor, ekmeğini başkalarının yemesi hoşuma gitmiyor, bedava ekmek kuyruğuna fabrikatorlerin girmesi gibi birsey bu evet kural dışı değil fakat etik de degil
ona bakılırsa senin bu adamı paylaşıp linçletmeye çalışmanda etik değil dostum serbest piyasa bu isterse fabrikatör olsun seni ilgilendirmez

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ya giriş seviyesi bir ekran kartı 10 tane fanı olsa ne olur olmasa ne olur? Almış uğraşsın satmaya 16500 yazmış zaten etmez.6000 e amazon 3050 sattı. Benzer kasayı vatan işlemciden kısarak 8700 e sattı.Az bekleyin geliyor stoklar.İhtiyacı olan falan diyip demagoji yapmayın.

mkurtulus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
303
İsim
mert kurtulus
bize de dual fan geldi

Top Bottom