Neler Yeni

Ciddi Derece de Yazım Yanlışı Yapan Kişiler Uyarı Almalı!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Çok sık karşılaşıyoruz. Tamam, sıkı olmayalım diyorsunuz ama çok gevşek bırakmakta doğru değil.

Adam örneğin, her kelimenin ilk harfini büyük yazıyor, bir diğeri yazdığı her iki kelimenin önüne random atıyor. Ve bunlar ile bitmiyor, bir gün boyunca forumda konuları izlerseniz onlarca görebilirsiniz.

Eğer yöneticiler "Siz uyarın" diyecek olursanız onu da denedim. Fakat "Sana mı soracağım nasıl yazacağımı, yönetici misin sen?" gibi bir yanıt aldım.

Bu durumu gözden geçirmelisiniz, aksi takdirde bu yorumlar görüntü kirliliği oluşturacak.
Katılıyorum

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,050
İsim
Lokman Açil
Çok sık karşılaşıyoruz. Tamam, sıkı olmayalım diyorsunuz ama çok gevşek bırakmakta doğru değil.

Adam örneğin, her kelimenin ilk harfini büyük yazıyor, bir diğeri yazdığı her iki kelimenin önüne random atıyor. Ve bunlar ile bitmiyor, bir gün boyunca forumda konuları izlerseniz onlarca görebilirsiniz.

Eğer yöneticiler "Siz uyarın" diyecek olursanız onu da denedim. Fakat "Sana mı soracağım nasıl yazacağımı, yönetici misin sen?" gibi bir yanıt aldım.

Bu durumu gözden geçirmelisiniz, aksi takdirde bu yorumlar görüntü kirliliği oluşturacak.

Hocam noktalama kuralları vesaire onları yapmaya bilirsin ama *arkadaslar geyming mouse alacam* demek yerine daha iyi bir türkçe kullanarak yazabilirsiniz zaten yazım hatası var ise altını kırmızı ile çiziliyor lütfen biraz dikkatli olalım

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,564
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Hocam ciddi derece demiş.Bu arada sizin cümlede de üç noktanın kullanımı yanlış.:D
Yazım yanlışından bahsedenler bunu yapıyor demek istiyorum. Kusursuz insan aranmamalı asıl amaç bu zaten.

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4

Başlıkta yazım yanlışı olması dışında mantıklı.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Bu durumun ne kadar berbat bir durum olduğunu göstermek için 1 günlüğüne kasıtlı olarak kötü Türkçe kullanıp, gün sonu sonucu gözlemleyip değerlendirebiliriz.

Rambo_87,

Üslubunuzu düzeltiniz.

İyi günler.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom