KatılıyorumÇok sık karşılaşıyoruz. Tamam, sıkı olmayalım diyorsunuz ama çok gevşek bırakmakta doğru değil.
Adam örneğin, her kelimenin ilk harfini büyük yazıyor, bir diğeri yazdığı her iki kelimenin önüne random atıyor. Ve bunlar ile bitmiyor, bir gün boyunca forumda konuları izlerseniz onlarca görebilirsiniz.
Eğer yöneticiler "Siz uyarın" diyecek olursanız onu da denedim. Fakat "Sana mı soracağım nasıl yazacağımı, yönetici misin sen?" gibi bir yanıt aldım.
Bu durumu gözden geçirmelisiniz, aksi takdirde bu yorumlar görüntü kirliliği oluşturacak.
Çok sık karşılaşıyoruz. Tamam, sıkı olmayalım diyorsunuz ama çok gevşek bırakmakta doğru değil.
Adam örneğin, her kelimenin ilk harfini büyük yazıyor, bir diğeri yazdığı her iki kelimenin önüne random atıyor. Ve bunlar ile bitmiyor, bir gün boyunca forumda konuları izlerseniz onlarca görebilirsiniz.
Eğer yöneticiler "Siz uyarın" diyecek olursanız onu da denedim. Fakat "Sana mı soracağım nasıl yazacağımı, yönetici misin sen?" gibi bir yanıt aldım.
Bu durumu gözden geçirmelisiniz, aksi takdirde bu yorumlar görüntü kirliliği oluşturacak.
Hocam ciddi derece demiş.Bu arada sizin cümlede de üç noktanın kullanımı yanlış.Başlıkta bile yazım hatası var ben ne diyeyim şimdi...
yav he he bi bitmediniz.@Rambo_87 adlı kişinin gurbetçi olması bir bahane olamaz. Technopat Sosyal'de ki Neşeli Enginar'da gurbetçi, onun klavyesinde'de Türkçe karakter yok. Ama gayet güzel ve anlaşılır bir şekilde yazı yazabiliyor.
Yazım yanlışından bahsedenler bunu yapıyor demek istiyorum. Kusursuz insan aranmamalı asıl amaç bu zaten.Hocam ciddi derece demiş.Bu arada sizin cümlede de üç noktanın kullanımı yanlış.![]()
Başlıkta yazım yanlışı olması dışında mantıklı.Çok sık karşılaşıyoruz. Tamam, sıkı olmayalım diyorsunuz ama çok gevşek bırakmakta doğru değil.
Ben de onu demeye çalışıyordum.Yazım yanlışından bahsedenler bunu yapıyor demek istiyorum. Kusursuz insan aranmamalı asıl amaç bu zaten.
Siri diyor ki;Hocam -de ayrı olmayacak.Hata orada,ama çok da önemli değil.![]()