Neler Yeni

Ciddi Derece de Yazım Yanlışı Yapan Kişiler Uyarı Almalı!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
Eray Yılmaz
noktalama olmasa da olur bence ama forumdaki neredeyse herkes noktalama işertini kullanmaya üşendiği için kullanmıyordur diye düşünüyorum bende öyleyim
bazıları kelimeleri kısa kısa yazıyor
öyle yazınca cümleyi anlamıyoruz hadi cümleyi geçtim yazdığı kelimeyi anlamıyoruz
sürekli sadece sdadfrf şeklinde random atanlar var mesela bunlar ve kelimeyi kısa kısa yazanlar uyarı alırsa çok iyi olur diye düşünüyorum

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,841
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Hocam yanlış anlamayın sizin hatanızı bulmak için söylemiyorum ama başlıkta ki her kelimenin baş harfi büyük.
Başlıklarda her kelimenin başı büyük harfle yazılır zaten, hatta asıl dil kurallarına bakacak olursak başlıkların bütün karakterleri büyük harflerle yazılıyor bizim dilimizde.

kandes22

80+ Platinum
En İyi Cevap
13

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,763
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Haklısın

firat sobutay

80+ Platinum
En İyi Cevap
49

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
Büyük hataları öne çıkarmaya çalışırken benim "-de, -da"yı ayrı yazmama takıldı herkes. Yönetici bile aynı şekilde, buna bir çözüm bulmak yerine başlıkta yazdığım hataya takıldı.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Forum kurallarımıza aykırı sevgili kesteko. Bizi de diğer forumlardan ayıran budur.

Ayrıca @Kesteko bu foruma bu yüzden artık yazı yazmakta girişmiyorum.
Ekte adam saçma sapan bir bilgi veriyor konuyu okusa olmayacak. Dün de adam burda konu açacağına git araştır dedi. Buna kızınca ben hatalı oluyormuşum. O zaman forum neye var? Bu forumun yarısı nerdeyse bir şey bilmiyor. Bir konuya mesaj yazarken o konuyu okursun ama yok. İstemem der ısrar ederler. Kısaca bu forum bir yapılanma yapmazsa önü kapalı. :)

Şimdi önü kapalı dedim ya ceza alırım.

Ekler

• yanlış bilgilendirme.JPG
    yanlış bilgilendirme.JPG
    57.2 KB · Hit: 49
Son düzenleme:

baltazar

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,643
İsim
A.Ş.
İlgilendiği Kategoriler
Güç Kaynakları
Merhaba zat-ı şahane @baltazar,

Ben de size katılıyorum.

Hayırlı ömürler.
Merhaba Civanmerd @TECHNO

Bana katılmanıza çok müteşekkir oldum.

Hayırlı ve mutlu hayatlar diler, ömrünüzde bahtiyar olmanızı Allahutaala'dan niyaz ederim.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,763
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Çok sık karşılaşıyoruz. Tamam, sıkı olmayalım diyorsunuz ama çok gevşek bırakmakta doğru değil.

Adam örneğin, her kelimenin ilk harfini büyük yazıyor, bir diğeri yazdığı her iki kelimenin önüne random atıyor. Ve bunlar ile bitmiyor, bir gün boyunca forumda konuları izlerseniz onlarca görebilirsiniz.

Eğer yöneticiler "Siz uyarın" diyecek olursanız onu da denedim. Fakat "Sana mı soracağım nasıl yazacağımı, yönetici misin sen?" gibi bir yanıt aldım.

Bu durumu gözden geçirmelisiniz, aksi takdirde bu yorumlar görüntü kirliliği oluşturacak.
Başlıkta zaten her kelimenin harfi büyük harfle yazılmıyormu? ben öyle yapıyorum yani.
Tecnopattaki gibi yazım eklentisi olsa otomatik ayarlarda büyük harf vb. güzel olur.

Eray Yılmaz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,831
İsim
Eray Yılmaz
Bazı cümleler eğlence amacıyla bilerek yanlış yazılıyor, gelip ona bile rapor yolluyor çoğu insan. Zaten o cümlenin amacı yanlış yazmaktı. Bunun haricinde baştan söylediğimiz gibi Türkçeyi katledenleri raporlayabilirsiniz.

Ayrıca @Rambo_87 bundan sonra dil kullanımına biraz daha özen gösterirsen sevinirim, çünkü en çok hata senin konularında oluyor maalesef.
evet daha çok @Rambo_87 yapıyor fakat almanyada büyüdüğü için ve türkçe eğitimini orada aldığındandır diye düşünüyorum
ayrıca klavyesi ingilizce diye biliyorum :)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom