Neler Yeni

Ciddi Derece de Yazım Yanlışı Yapan Kişiler Uyarı Almalı!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Sosyalist Çapulcu

80+ Silver
-De -da gibi ufak yazım yanlışlarına bir şey demiyorlar zaten. @Kesteko nun demeye çalıştığı aşırı yanlış yazanlar. Mesajda belirttiğim gibi. A yerine S kullanan bile gördüm.

Ciddi Derecede*

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,841
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bazı cümleler eğlence amacıyla bilerek yanlış yazılıyor, gelip ona bile rapor yolluyor çoğu insan. Zaten o cümlenin amacı yanlış yazmaktı. Bunun haricinde baştan söylediğimiz gibi Türkçeyi katledenleri raporlayabilirsiniz.

Ayrıca @Rambo_87 bundan sonra dil kullanımına biraz daha özen gösterirsen sevinirim, çünkü en çok hata senin konularında oluyor maalesef.

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bu durumun ne kadar berbat bir durum olduğunu göstermek için 1 günlüğüne kasıtlı olarak kötü Türkçe kullanıp, gün sonu sonucu gözlemleyip değerlendirebiliriz.

Rambo_87,

Üslubunuzu düzeltiniz.

İyi günler.
eyvallah hocam. hayirli olsun ve technopat bol chance dilerim. herkezin olayi baska. focus olarak hata araminiza gerek yok.
kendi hatanizi kendinizde bulunuz ve ciplak parmaklan aynada kendinize gösteriniz.
bi bakarsiniz iyi gelmis olabilir sizin icin :)
yazmaya caba gösteriyorum . isine gelmiyorsa yazmasin.

38890

80+ Gold
En İyi Cevap
15
Rambo_87,

Klavyenizin uygun olmayışı kötü yazmanızın bir bahanesi olamaz.

Bu konuya bir göz atın.

dexiN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
184
İsim
Salih
Çok sık karşılaşıyoruz. Tamam, sıkı olmayalım diyorsunuz ama çok gevşek bırakmakta doğru değil.

Adam örneğin, her kelimenin ilk harfini büyük yazıyor, bir diğeri yazdığı her iki kelimenin önüne random atıyor. Ve bunlar ile bitmiyor, bir gün boyunca forumda konuları izlerseniz onlarca görebilirsiniz.

Eğer yöneticiler "Siz uyarın" diyecek olursanız onu da denedim. Fakat "Sana mı soracağım nasıl yazacağımı, yönetici misin sen?" gibi bir yanıt aldım.

Bu durumu gözden geçirmelisiniz, aksi takdirde bu yorumlar görüntü kirliliği oluşturacak.
Dün profilimde olan atışma herhalde : D @kandes22

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bazı cümleler eğlence amacıyla bilerek yanlış yazılıyor, gelip ona bile rapor yolluyor çoğu insan. Zaten o cümlenin amacı yanlış yazmaktı. Bunun haricinde baştan söylediğimiz gibi Türkçeyi katledenleri raporlayabilirsiniz.

Ayrıca @Rambo_87 bundan sonra dil kullanımına biraz daha özen gösterirsen sevinirim, çünkü en çok hata senin konularında oluyor maalesef.
gayret ederim veya edicem.

firat sobutay

80+ Platinum
En İyi Cevap
49
Israr ile benim yanlışıma takılıyorsun. Her kelimenin ilk harfini büyük yazan ve diğer CİDDİ yanlış yapan insanlardan bahsetmiştim hâlbuki.
Hocam yanlış anlamayın sizin hatanızı bulmak için söylemiyorum ama başlıkta ki her kelimenin baş harfi büyük.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,014,341
Üyeler
160,682
Son üye
frame10
Top Bottom