Neler Yeni

çift ekran kartı yapmak mantıklı mı

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
merhaba arkadaşlar şu an aktif olarak imzadaki sistemi kullaniyorum PSU anakart ve ayriyeten 3060ti almayı düşünüyorum çift ekran kartı yapicamda PSU anakart zaten her türlü degistiricektim yani ozellikle çift ekran kartı yapicam diye değilde çift ekran kartına uyucak bir PSU istiyorum anakart b550 düşünüyorum direkt olarak oyun için yapmicam sanırım aynı olmadı içinde kartları birlikte oyun için kullanılmıyor.İleride mining tekrardan canlanır diye ve açıkçasi 2 3 bin TL için kartımı satmak istemiyorum yani evde yaticagina bir şekil değerlendirice

Sizden çift 1660s ve 3060ti besleyecek bir PSU önerisi istiyorum full modüler olursa çok iyi olur

Max 1500tl

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,206
İsim
Murat Orhan
Hocam çift ekran kartı öyle kolay biseu değil. Ayrıca her oyunda sli kuanamiyosun gereksiz birsey. Ayrıca aynı karttan 2 tsne olması gerek sli için

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam çift ekran kartı öyle kolay biseu değil. Ayrıca her oyunda sli kuanamiyosun gereksiz birsey. Ayrıca aynı karttan 2 tsne olması gerek sli için
oyun için yapmicam dostum oyunda olsa iyi olurdu olmazsa sorun olmaz ileride mining canlanır bir kaç şekil değerlendiricem kartı 2 3k ya satmamak için çift yapicam yani sırf cift kart yapmak için ayrı bir para vermicem aslında hali hazırda PSU degistiricektim anakartida aynı şekil PSU normapd 750W düşünüyordum fakat fiyatlqr piyasa çok değişti ve yeni modeller çıktı sizden full modüler bir PSU istiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,206
İsim
Murat Orhan
oyun için yapmicam dostum oyunda olsa iyi olurdu olmazsa sorun olmaz ileride mining canlanır bir kaç şekil değerlendiricem kartı 2 3k ya satmamak için çift yapicam yani sırf cift kart yapmak için ayrı bir para vermicem aslında hali hazırda PSU degistiricektim anakartida aynı şekil PSU normapd 750W düşünüyordum fakat fiyatlqr piyasa çok değişti ve yeni modeller çıktı sizden full modüler bir PSU istiyorum
İlerde miningin canlanacagini sanmıyorum

Ayrıca ilk ekran ksrtin ne suan ?

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,206
İsim
Murat Orhan
ya kanka zaten degistiricegim parçalar vardı yani bir şekil kartimida satmak istemedim içinde çift kart dusunuyorum ileride mining için felan yada çok sıkışırım satarım piyasa yine firlayinca
Mesaj otomatik birleştirildi:

1660s var alicamda 3060ti
Hocam 3060ti ile çift ekran kartı yapamazsın. Ya ikisi de 1660s olacak ya da ikisi de 3060ti olacak

Anakart olarak bunu alabilirsin

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Hocam 3060ti ile çift ekran kartı yapamazsın. Ya ikisi de 1660s olacak ya da ikisi de 3060ti olacak

Anakart olarak bunu alabilirsin
mining te ikisini aynı anda çalıştırabiliyoruz diye biliyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,206
İsim
Murat Orhan
mining te ikisini aynı anda çalıştırabiliyoruz diye biliyorum
Sli da çalıştıramazsin ama. Kanka sen şuan ölü yatırım yapıyorsun. Ya ekran kartını hiç satma ya da satıp 3060ti geç anakart değiştirip. Psun kac watt onu niye değiştireceksin?

TahinPekmez

80+ Silver
Eth,btc gibi büyük havuza sahip.olacak bir coin zor çıkar . Şimdi herhangi bir coin kazım da para vermeye başlasa yarın havuzlar doluyor. Dolar bu seviye olmasaydı zaten bizde de yapılmazdı.

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,971
İsim
tümen dağ

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
Sli da çalıştıramazsin ama. Kanka sen şuan ölü yatırım yapıyorsun. Ya ekran kartını hiç satma ya da satıp 3060ti geç anakart değiştirip. Psun kac watt onu niye değiştireceksin?
kanka Power Boost X-58 650W 80+Bronz kasa PSU birlikte almistim çok sağlam değil yani uzun süredir degistiricektim cızırtı geliyor PSU bana çok güven vermiyor anakartida işlemciye hem oc yapabilmek için hemde ileride 16gb yetersiz kalır 16 GB daha ekleyip 32 ye çıkmak için ram eklemek istedimde ekleyebileyim ve pcı express 4.0 çıkışı oldu için 3060 ti takicam için tam performans i alabilmek için anakart olarakta şunu düşünüyorum yani halı hazırdada 2. bir ekran kartı takma şansıda sunuyor bana bu yüzden çift kart düşündüm

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,206
İsim
Murat Orhan
Bu anakart çok uz duzey ayrıca çift ksrt yapmak hala mantıklı değil. 4 ram slotlu daha uygun bir kart alman senin için için daha iyi olacaktır anakarttan kısıp daha iyi bir kart al

Top Bottom