Çift kollu monitör tutucu lazım

Berkylmaz

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
151
Arkadaşlar teki 24.5 inch diğeri 27 çift monitörüm var buna göre bir ürün lazım bütçe 2000

fiyatlar çok artmış indirimden 1500 e falan almıştım. acelen yoksa indirime sık sık giriyoru
Arkadaşlar teki 24.5 inch diğeri 27 çift monitörüm var buna göre bir ürün lazım bütçe 2000
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

en çok tercih edilen f/p marka bu, sorun çıkarmaz asla

fiyatlar çok artmış indirimden 1500 e falan almıştım. acelen yoksa indirime sık sık giriyoru

1500 e kim bilir ne zaman düşer önümüzde özel bir günde yok nasıl yapsam bilemedim şimdi

Bu attığınız satıcı güvenilir mi

Son düzenleme:
2'li 1400'e satıyorum ben Antep'teyseniz verebilirim. İl dışı için facede referans bol anlaşmalı kargo yaparım ancak güvenir misiniz onu bilmiyorum. Bazen referans muhabbetine güvenmeyen oluyor onun için dedim

2'li 1400'e satıyorum ben Antep'teyseniz verebilirim. İl dışı için facede referans bol anlaşmalı kargo yaparım ancak güvenir misiniz onu bilmiyorum. Bazen referans muhabbetine güvenmeyen oluyor onun için dedim
Param güvende ile alabilirim isterseniz

2 tane 27 varsa nb f160 alma onun yerine iki tane f80 al 200 lira fazla para verirsin sadece ama daha rahat olur senin için

Çift kollu alma 2 tane ayrı ayrı al pişman olcaksın. Ergonomisi 2 tane tekliye göre leş gibi.

Birisi 24.5 diğeri 27
ha yanlış okumuşum ama yine de iki kollu yerine tek tek iki kol alın f160 ta iki kolunda yeri yan yana olunca çok uzağa götüremiyorsun monitörleri ama iki kol alınca istersen birisini masanın bi köşesine diğerini de başka köşesine takarsın

F80 e bakayım en iyisi ama yer kaplama konusunda nasıl yine aynımıdır

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,710
Üyeler
186,231
Son üye
AtomikPatlıcan
Geri