Öneri Çift monitör gerekli mi?

Ben değil de abim bir aralar yayın işiyle uğraşmıştı ancak üçüncü monitörün sebebi o değildi. Elimizde kullanmadığımız iki monitör vardı ve boşa gitmesini istemedik o yüzden böyle bir şey yaptık. Gayet memnunuz :D.

O zaman lütfen deneyimleyin ve sonra birilerine tavsiye verin. Sizce bilginiz olmadığı bir konuda birine bir tavsiyede bulunmak iyi bir şey mi hocam? Böyle bir şey yapmanız ne kadar doğru hocam?
Ben deneyimlemedim ama kendim şahsen yayın yapsam bile tek monitör kullanırım oyun programlama işiyle uğraşıyorsan iş için gerekli olabilir. Keyif için ise kişiden kişiye değişir.

Ben deneyimlemedim ama kendim şahsen yayın yapsam bile tek monitör kullanırım oyun programlama işiyle uğraşıyorsan iş için gerekli olabilir. Keyif için ise kişiden kişiye değişir.
Bak işte ne güzel dediniz hocam. "Şahsen". Keşke ilk başta yazarken "Şahsen ben kullanmadım ancak gereksiz olduğunu düşünüyorum." deseydiniz.

Ya yeni monitör aldım da şu an kullandığım eskisi boşa çıkacaktı boşa çıkmasın diye dedim tek sıkıntı biri 27 inç biri 18 inç :D
Şahsen ben kullanırdım, çift monitör her şekilde hayat kolaylaştırır.

Bak işte ne güzel dediniz hocam. "Şahsen". Keşke ilk başta yazarken "Şahsen ben kullanmadım ancak gereksiz olduğunu düşünüyorum." deseydiniz.
Henüz geç değil hocam söylüyorum: Şahsen ben kullanmadım ama gereksiz olduğunu düşünüyorum.

Eğer bir yazılımcı iseniz gerekli. Tek monitör ile işleri çok kolayca yönetemiyorum 2 monitöre geçeceğim zaten oyun oynayan biri değilim. Eğer yazılımcıysanız ve ekran kartınız da yeteri kadar iyiyse buyrun geçin çünkü işinize yarayacak. Bir taraftan kullandığım sunucunun veri akışına bakarken bir taraftan da işimi yürütmek oldukça işime yarıyor hatta 3. pivot monitörü alacağım kod yazarken işime yarayacağını düşünüyorum. Biraz karışık bir yazı oldu ama olsun siz anladıysanız sorun yok demektir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,200
Üyeler
192,643
Son üye
worstdev
Geri