Neler Yeni

🔥İndirim Çift Monitör Kolu 469TL

tkod

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
61
İsim
Ahmet Salih Göksu

Alınır rahat
aga seri cevap lazım şimdi gümrük sınırı 5 ürün hepsi 30 euro altımı yoksa 5 ürün geçirme hakkı tanesi 30 euro altı olacak şeklinde mi

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,146
İsim
Furkan Görür
aga seri cevap lazım şimdi gümrük sınırı 5 ürün hepsi 30 euro altımı yoksa 5 ürün geçirme hakkı tanesi 30 euro altı olacak şeklinde mi
5 kargo hocam. Kargoların içinde 2-3 parça olabilir temu onu ayarlıyor zaten

efe28

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
Efe

Alınır rahat
10k lık monitörlerini böyle bir standa takmak bence mantıklı değil en azından kalitesini kanıtlamış bir standa takmak gerekli 2k ucuza kaçılacak diye monitörlerden olma riskine gerek yok

WhoCares

80+ Gold
bunu forumda bir arkadaş almış en önemli yeri problemli gelmiş ona göre alırken göz önünde bulundurun

AliMert37

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
768
İsim
Ali Mert Okuducu

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sorun yok.Bu attığım forumda ki linkten bende almayı düşünüyorum aslında fakat.Çinden gelen ürün ne kadar sağlıklı olur tartışılır.Bir anda monitörü bıraksa Allah u ekber.
Ben de ilk temuda gördüğümde arkadaşlarıma önermiştim de sonra vazgeçirdim güvenemedim. Tam monitörü tutan kısmı sağlıklı gözükmüyor. Bir anda bırakmasa bile kafa eğme ihtimali var gibi geldi. Vaktiyle mx400 almıştık mesela ben onu kullanıyorum hala taş gibi. İkinci elde hala satan var mı bilmiyorum ama o da tercih edilebilir uygun fiyat bulunursa.

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,769
İsim
Emir
Gazlı nasıl oluyor bilmiyorum hocam. Ama büyük ihtimal mekanik
Teşekkürler
bunu forumda bir arkadaş almış en önemli yeri problemli gelmiş ona göre alırken göz önünde bulundurun
2li olandan mı bahsediyorsunuz?Bahsediyorsanız neyi problemliydi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben de ilk temuda gördüğümde arkadaşlarıma önermiştim de sonra vazgeçirdim güvenemedim. Tam monitörü tutan kısmı sağlıklı gözükmüyor. Bir anda bırakmasa bile kafa eğme ihtimali var gibi geldi. Vaktiyle mx400 almıştık mesela ben onu kullanıyorum hala taş gibi. İkinci elde hala satan var mı bilmiyorum ama o da tercih edilebilir uygun fiyat bulunursa.
Benimki de zevk işi aslında.Masa daha derli toplu duruyor.Heves edip aldıktan sonra hem kol hem de monitör patlarsa hiç uğraşılmaz.

WhoCares

80+ Gold
Teşekkürler

2li olandan mı bahsediyorsunuz?Bahsediyorsanız neyi problemliydi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benimki de zevk işi aslında.Masa daha derli toplu duruyor.Heves edip aldıktan sonra hem kol hem de monitör patlarsa hiç uğraşılmaz.
valla konusu vardı forumda bi bakin

furkangorur

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,146
İsim
Furkan Görür

Rauzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
İsrafil can
nb alınbır 1300 ee

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,786
Üyeler
161,345
Son üye
TEUFELS
Top Bottom