Neler Yeni

Çift monitör önerisi

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
Sizce hangi markanın ve modelini almalıyım? Biliyorsunuz beat yapıyorum. Yavaş yavaş sistemi oturtmaya başlayacağım. Bilgisayarı alırken +1 monitör alacağım. Sonra fiyatı kaç para olsun o monitörden 1 tane daha alacağım.

@Furkan Aslan @HABAR

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
oyun oynamayı düşünmüyorsan ms e ve hz e bakma en büyüklerden 2 tane almanı öneririm

beat işi yapan bir dostum o şekilde yaptı ve çok memnun

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Yahya Debreli
lg kullanıyorum ve memnunum. 75 hz 1ms tepkimeli 24 inç. bir bak derim güzel monitör

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
oyun oynamayı düşünmüyorsan ms e ve hz e bakma en büyüklerden 2 tane almanı öneririm

beat işi yapan bir dostum o şekilde yaptı ve çok memnun
Sadece beat yapmayacağım. Oyunda oynamak istiyorum. Onun için aklımda Asus TUF ve MSI Optix var. 27 İnc. Hangisini x2 yapsam kararsızım bir de size sormak istedim. :)

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Sadece beat yapmayacağım. Oyunda oynamak istiyorum. Onun için aklımda Asus TUF ve MSI Optix var. 27 İnc. Hangisini x2 yapsam kararsızım bir de size sormak istedim. :)
bnece birisini oyun için yüksek hz al 2. yi aynı çerçeve boyutunda başka bir şey al

yine de sen bilirsin fazla masraf olur 2 tane gaming monitör alırsan

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
bnece birisini oyun için yüksek hz al 2. yi aynı çerçeve boyutunda başka bir şey al

yine de sen bilirsin fazla masraf olur 2 tane gaming monitör alırsan
Mantıklı, bir tanesini MSI Kavisli alırım 27 inc bir tanesini düz veya kavisli samsung alırım. Veya direk X2 Samsung alırım.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
Sizce hangi markanın ve modelini almalıyım? Biliyorsunuz beat yapıyorum. Yavaş yavaş sistemi oturtmaya başlayacağım. Bilgisayarı alırken +1 monitör alacağım. Sonra fiyatı kaç para olsun o monitörden 1 tane daha alacağım.

@Furkan Aslan @HABAR
2 tane alacaksanız düz modellere bakmanız en iyisi, kenar çerçeveleri de mümkün olduğunca ince olmalı. İki monitörü aynı anda alacaksınız değil mi? Ana monitör+ pivot modeu değil, doğru anladım umarım.

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
2 tane alacaksanız düz modellere bakmanız en iyisi, kenar çerçeveleri de mümkün olduğunca ince olmalı. İki monitörü aynı anda alacaksınız değil mi? Ana monitör+ pivot modeu değil, doğru anladım umarım.
Bir tanesini oyun oynamak için bir tanesinde beat yapmak için diyebiliriz. X2 daha kolay ve rahat olur diye düşünüyorum. Birde çift yapmak için anakartın çift monitör destekli mi olması lazım?

HABAR

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,435
İsim
Ahmet Burak ARSLAN
Discord
HABAR#0001
Reddit
Either-Professor
Bir tanesini oyun oynamak için bir tanesinde beat yapmak için diyebiliriz. X2 daha kolay ve rahat olur diye düşünüyorum. Birde çift yapmak için anakartın çift monitör destekli mi olması lazım?
Ekran kartından verirsiniz zaten görüntüyü ama buna ihtiyaç duyacağınızı sanmıyorum.

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
Ekran kartından verirsiniz zaten görüntüyü ama buna ihtiyaç duyacağınızı sanmıyorum.
Peki hangi monitörü önerirsiniz? ona göre not defterime ekleyeceğim.

White Ravens

80+ Platinum
En İyi Cevap
5

emiirfb

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,299
İsim
Emirhan İnan
Top Bottom