Fenixen 80+ Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 154 Dahası Reaksiyon skoru 45 İsim Emre Bilici Instagram emreebilici 6 Mart 2021 #1 Herkese Merhaba. Çift monitörde 2. monitöre geçtiğimde ana monitörü hep masaüstüne atıyor. Bu ayarı kapatabiliyor muyuz ? Nasıl kapatabilirim ? (Amd Radeon Yazılımı kullanıyorum.)
Herkese Merhaba. Çift monitörde 2. monitöre geçtiğimde ana monitörü hep masaüstüne atıyor. Bu ayarı kapatabiliyor muyuz ? Nasıl kapatabilirim ? (Amd Radeon Yazılımı kullanıyorum.)
Grant Imahara 80+ Bronze Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 747 Dahası Reaksiyon skoru 492 İsim Kubilay Aktemur 6 Mart 2021 #2 LoL de oyunu tam ekran değilde çerçevesiz yaptığında düzeliyor. Oyunlarda bunu yaoabilirsin. Chrome'da falan hiç öyle bir şey görmedim.
LoL de oyunu tam ekran değilde çerçevesiz yaptığında düzeliyor. Oyunlarda bunu yaoabilirsin. Chrome'da falan hiç öyle bir şey görmedim.
Fenixen 80+ Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 154 Dahası Reaksiyon skoru 45 İsim Emre Bilici Instagram emreebilici 6 Mart 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Oyunlarda bu problem zaten. Herkesin pencere modunda oynadığını zannetmiyorum. Bir ayarı olması lazım duymuştum ama bulamıyorum.
Oyunlarda bu problem zaten. Herkesin pencere modunda oynadığını zannetmiyorum. Bir ayarı olması lazım duymuştum ama bulamıyorum.
Vesemir Dayı 80+ Platinum Katılım 17 Haziran 2020 Mesajlar 12,496 En İyi Cevap 20 Dahası Reaksiyon skoru 27,582 Yaş 24 Konum Eskişehir İsim Furkan İlgilendiği Kategoriler Teknik Sorunlar Discord Vesemir#0538 6 Mart 2021 #4 Bildiğim kadarıyla ayarı yok.