Neler Yeni

Çift Monitör Problemi

exxus26

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Melih S
Şu an tek monitör kullanıyorum çünkü bir hata alıyorum 2. monitörü bağlayınca ikisini tek bir ekran olarak kullanmayı seçtim fakat 1. ekranda sağ tık yapınca sekme 2. ekranda açılıyor nasıl düzeltebilirim bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

memoliady

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
431
İsim
mehmet adıyman
Oyunun grafik veya ekran ayarları içerisinde böyle bir ayar varsa yapabilirsiniz ancak bütün oyunlarda olmuyor maalesef.

komiks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Uğur Altıntaş
İlgilendiği Kategoriler
PC donanım-elektronik
Şu an tek monitör kullanıyorum çünkü bir hata alıyorum 2. monitörü bağlayınca ikisini tek bir ekran olarak kullanmayı seçtim fakat 1. ekranda sağ tık yapınca sekme 2. ekranda açılıyor nasıl düzeltebilirim bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.
ayarlardan 2 ekranı birleştir seçeneğini işaretleyince düzelmesi gerekiyor. denermisiniz?

2000hs

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
isim
windows + p tuşuna bas oradan seçenekleri değiştirebiliyorsun.

exxus26

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
551
İsim
Melih S
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ayarlardan 2 ekranı birleştir seçeneğini işaretleyince düzelmesi gerekiyor. denermisiniz?
Zaten bu ayarı yaptığımdan dolayı ekranı tek ekran olarak kullanabiliyorum ama bu sorun ortaya çıkıyor.

Sovereignty

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
693
İsim
Ömer
Windows + P tuşu ile istediğini yapabilirsin. ✅

Jaws

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
225
İsim
Emre Şimşek
Instagram
emresmskk
Steam
Jexansx
Ekran kartı driverına bi bak vardır çözümü...

komiks

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
276
İsim
Uğur Altıntaş
İlgilendiği Kategoriler
PC donanım-elektronik
Zaten bu ayarı yaptığımdan dolayı ekranı tek ekran olarak kullanabiliyorum ama bu sorun ortaya çıkıyor.
ayarlardan bir şeyi yanlış yapıyorsun o zaman bu şekilde olduğunda 2 monitörü tek ekran gibi kullanman lazım ayarları atarmısın sana zahmet.

Ekran kartı hangi modelse oradan çoklu ekran ayarlarına girerek ekran yapılandır de 1 2 seçenekleri görürsün 1 ana ekran yap 2 de 2. ekran olarak algılamasını sağla

Top Bottom