Diyor ki 2. Ekranı twitch chati için kullanacağım, 30 hz olsa bile yeterli olur mu?hzsi olmasa derken?
İkinci ekranı oyun amaçlı kullanmayacaksan 60hz olsa yeter bence. Ana ekranda oynayacaksın sonuçta.Merhaba,
twitch için 2. bir monitor almak istiyorum bu monitor için normal bir monitor alsam olur mu chati görebilmek için normal eski led monitorden bahsediyorum.
Merhaba,
twitch için 2. bir monitor almak istiyorum bu monitor için normal bir monitor alsam olur mu chati görebilmek için normal eski led monitorden bahsediyorum.i
Eğer ikinci monitörle oyun oynama gibi bir amacın yoksa sadece chat okuyup internette takılacaksan ikinci el 60 Hz monitör al geç sıfıra para vermeMerhaba,
twitch için 2. bir monitor almak istiyorum bu monitor için normal bir monitor alsam olur mu chati görebilmek için normal eski led monitorden bahsediyorum.
Evet letgo gibi yerlerden minimum 19 inç bı monitör alsan senin için yeterlidir200-400 arası bir monitör işimi görür anladığım kadarıyla.
Oyun felan oynamayacaksın bence 60 yeter de artarMerhaba,