Monitörü bağlayacaksınız. Başka bir şey yapmanıza gerek yok, windows ayarları üzerinden ana ekranı vs. ayarlayabiliyorsunuz.Türkçe olursa program çok iyi olur. Olmazsa şart değil. İlk defa çift monitör kullanıyorum ne yapacağımı hiç bilmiyorum yardımcı olursanız çok sevinirim.
Hocam aklıma takılan birkaç şey var onları beceremedim. Windows üzerinden birkaç ayar yaptım fakat mesela ana ekranımda masaüstü simgeleri gözükmüyor , saatin olduğu yerdeki uygulama kısayolları gözükmüyor. Oyundayken alt tab yapmadan diğer monitöre geçmeyi beceremiyorum. Bunları bilmem lazım yardımcı olur musunuz ?Monitörü bağlayacaksınız. Başka bir şey yapmanıza gerek yok, windows ayarları üzerinden ana masaüstünü vs. seçebiliyorsun.
Gayet normal, bunlar birinci ekran üzerinde oluyorlar.Hocam aklıma takılan birkaç şey var onları beceremedim. Windows üzerinden birkaç ayar yaptım fakat mesela ana ekranımda masaüstü simgeleri gözükmüyor , saatin olduğu yerdeki uygulama kısayolları gözükmüyor. Oyundayken alt tab yapmadan diğer monitöre geçmeyi beceremiyorum. Bunları bilmem lazım yardımcı olur musunuz ?
Hocam sizden çok rica etsem 2 dakika discorda gelip bana yardımcı olur musunuz ? Gerçekten beni çok mutlu edersiniz. Soracağım kimsem çok çevremde. Fazla vaktinizi almayacam birkaç şey danışacamGayet normal, bunlar birinci ekran üzerinde oluyorlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Uygulama simgelerini ikinci ekranınıza taşıyabilirsiniz.
Buradan da danışabilirsiniz.Hocam sizden çok rica etsem 2 dakika discorda gelip bana yardımcı olur musunuz ? Gerçekten beni çok mutlu edersiniz. Soracağım kimsem çok çevremde. Fazla vaktinizi almayacam birkaç şey danışacam
furkan şuan az çok öğrendim biraz kurcalayaraktan. Bir tek sıkıntı var. Monitör 1 dakika hareketsiz kalınca kapansın diyorum fakat boşta olan ekran kapanmıyor. Öteki ekranda yayın izliyorum. Diğer ekran kapanması lazım fakat kapanmıyor nasıl yapacam ya ?Youtube'a girip video izleyip öğrenmek çok zor değil canım yapacağın 3-5 ayar var zaten.
Tuşuna bas kapatfurkan şuan az çok öğrendim biraz kurcalayaraktan. Bir tek sıkıntı var. Monitör 1 dakika hareketsiz kalınca kapansın diyorum fakat boşta olan ekran kapanmıyor. Öteki ekranda yayın izliyorum. Diğer ekran kapanması lazım fakat kapanmıyor nasıl yapacam ya ?
Canımın içi benim asıl monitör oled olduğu için diğer monitörle webde gezinirken oled olan monitörüm kapansın istiyorum. Hani uzun vadede yanmaması için.Tuşuna bas kapat
Mesaj otomatik birleştirildi:
@medusa1 Dalga geçmiyorum. Çift monitör yapıyorsun ikincisi 1dk hareketsiz kalınca kapansın istiyorsun ne diye ikinci monitörü aldın o zaman olayı zaten açık kalması. Ayrı ayrı zamanlama yapıp kapatamazsın.
Dünyada teksin senden başkası böyle bir talepte bulunmazCanımın içi benim asıl monitör oled olduğu için diğer monitörle webde gezinirken oled olan monitörüm kapansın istiyorum. Hani uzun vadede yanmaması için.
Oled olunca korkuyor insan işte. Bu arada bu ayarı yapmıştım zaten çalışmıyor.Dünyada teksin senden başkası böyle bir talepte bulunmaz
Sistem > Güç ve uyku Burada "Ekran" bölümünde, "Takılıyken ekranı kapatma süresi" seçeneğini, ana ekranının birkaç dakika içinde kapanacak şekilde ayarla (örneğin 5 dakika).
Monitörün kendi ayarlarinda süre ayarı yok mu? Onu deneyin istersenizOled olunca korkuyor insan işte. Bu arada bu ayarı yapmıştım zaten çalışmıyor.