Peki bir sistem ile 2 kişi 2 farklı monitörden 2 farklı oyunu oynayabilirmi?Hayır dostum, kayda değer bir performans düşüklüğü yaşattırmaz.
Ben GTX 1050 ekran kartlı sistemimde bile 3 monitör kullanıyordum, sorun olmuyordu.
Sistemin yeni ve güçlü bir sistem ise bunu düşünmene gerek yok.
Yok hayır, bu mümkün değil.Peki bir sistem ile 2 kişi 2 farklı monitörden 2 farklı oyunu oynayabilirmi?
Mesala şey niye olmuyor. 2 oyunu aynanda açıp oynayabiliyorum tek monitörde. Sadece alt tab yapıp diğerine geçmek gerekiyor. Bunun yerine oyunlardan birini 2.monitore yönlendirsek falan.Yok hayır, bu mümkün değil.
Monitör sayısı fazlalaşsa bile kullanıcı sayısı 1 olmalı.
Öyle yaparsan aynı anda oynayamazsın işte, birinden birine geçeceğin zaman yine ALT+TAB yaparsın ama bu sefer başka ekrana geçmiş olursun.Mesala şey niye olmuyor. 2 oyunu aynanda açıp oynayabiliyorum tek monitörde. Sadece alt tab yapıp diğerine geçmek gerekiyor. Bunun yerine oyunlardan birini 2.monitore yönlendirsek falan.![]()
reis senin şuanki sistemin nedir ?Hayır dostum, kayda değer bir performans düşüklüğü yaşattırmaz.
Ben GTX 1050 ekran kartlı sistemimde bile 3 monitör kullanıyordum, sorun olmuyordu.
Sistemin yeni ve güçlü bir sistem ise bunu düşünmene gerek yok.
Profilimdeki hakkımda kısmının SS'ini atıyorum direkt.reis senin şuanki sistemin nedir ?
bende şuan laptop varda hdd ekleyeceğim önerin varmı ?Profilimdeki hakkımda kısmının SS'ini atıyorum direkt.
Alıntıyı görüntüle
Hayır, önerim yok.bende şuan laptop varda HDD ekleyeceğim önerin varmı ?