cift tarafli usb bellek aldim bi haftadir kullaniyorum bugun bicimlendir dedi bilgisayardan bicimlendirdikten sonra telefon usbyi okumuyor. "desteklenmiyor" yazisi cikiyo surekli yardimci olun lutfen marka model *sandisk dual drive type-c 128gb*
tam bilmiyorum ama biçimlendirme yapılınca içindeki dosyalar gidiyordu sanırım bilgisayar a taktınızmı sadece telefondamı sorun cıkıyorcift tarafli usb bellek aldim bi haftadir kullaniyorum bugun bicimlendir dedi bilgisayardan bicimlendirdikten sonra telefon usbyi okumuyor. "desteklenmiyor" yazisi cikiyo surekli yardimci olun lutfen marka model *sandisk dual drive type-c 128gb*
bilgisayarda calisiyor sadece telefon okumuyortam bilmiyorum ama biçimlendirme yapılınca içindeki dosyalar gidiyordu sanırım bilgisayar a taktınızmı sadece telefondamı sorun cıkıyor
sorun telefonda olabilirmi başka bir telefonda dener misinizbilgisayarda calisiyor sadece telefon okumuyor
servise gotursem cozebilir miBiçimlendirirken dosya sistemini değiştirip dene.
hocam bi usb için servise gidilir mi? ytden bile video izleyip yaparsın bu kadar aciz olmayınservise gotursem cozebilir mi
fat 32 yaptim ama olmaduFat32 birde NTFS dene
izledim bos beles bisuru vudeo var isime yaramadi usb 350 tlhocam bi usb için servise gidilir mi? ytden bile video izleyip yaparsın bu kadar aciz olmayın
max 200 tl civarıdır kazık yemissin gibi geldifat 32 yaptim ama olmadu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
izledim bos beles bisuru vudeo var isime yaramadi usb 350 TL
sorunum o degil ki sadece duzeltmek istiyorummax 200 TL civarıdır kazık yemissin gibi geldi
hallettim la basitmis neyse herekese cok tesekkurlermax 200 TL civarıdır kazık yemissin gibi geldi
hayırlı olsun reissorunum o degil ki sadece duzeltmek istiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hallettim la basitmis neyse herekese cok tesekkurler