Neler Yeni

Cihazım Bios Update Sonrası Mavi Ekran Veriyor

Sectury

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
ahmet emin yavuz
Bios update yaptım sonrasında mavi ekran vermeye başladı. inaccesible_boot_device yazıyor desteğe bunu söyleyin diye. Ne yapmam lazım stajdayım ve bilgisayarım gitti çok acil yardım lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cihazın modeli asus rog strix g18

Son düzenleme:

Sectury

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
ahmet emin yavuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun çözüldü. BIOS update den sonra kendi ayarlarını sıfırlamış. İntel in 13. nesil işlemcisi olduğu için vmd diye bir olay var. windows u en başta kurarken bu ayar bana baya bi sıkıntı yaratmıştı. en son kapatıp kurmuştum. bios güncelleştikten sonra o ayarı açmış. kapatıp tekrar başlatınca bir yazı daha attı tekrar başlatın diye tekrar başlattım ve sorun çözüldü.

omer980

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ömer
Sorun çözüldü. BIOS update den sonra kendi ayarlarını sıfırlamış. İntel in 13. nesil işlemcisi olduğu için vmd diye bir olay var. windows u en başta kurarken bu ayar bana baya bi sıkıntı yaratmıştı. en son kapatıp kurmuştum. bios güncelleştikten sonra o ayarı açmış. kapatıp tekrar başlatınca bir yazı daha attı tekrar başlatın diye tekrar başlattım ve sorun çözüldü.
hocam aralıksız 5 saat uğraşıyorum geceyi sabah ettim izlemediğim video kalmadı sayende hallettim Allah razı olsun

Top Bottom