Neler Yeni

Cihazım Bios Update Sonrası Mavi Ekran Veriyor

Sectury

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
ahmet emin yavuz
Bios update yaptım sonrasında mavi ekran vermeye başladı. inaccesible_boot_device yazıyor desteğe bunu söyleyin diye. Ne yapmam lazım stajdayım ve bilgisayarım gitti çok acil yardım lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cihazın modeli asus rog strix g18

Son düzenleme:

Sectury

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
ahmet emin yavuz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun çözüldü. BIOS update den sonra kendi ayarlarını sıfırlamış. İntel in 13. nesil işlemcisi olduğu için vmd diye bir olay var. windows u en başta kurarken bu ayar bana baya bi sıkıntı yaratmıştı. en son kapatıp kurmuştum. bios güncelleştikten sonra o ayarı açmış. kapatıp tekrar başlatınca bir yazı daha attı tekrar başlatın diye tekrar başlattım ve sorun çözüldü.

omer980

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ömer
Sorun çözüldü. BIOS update den sonra kendi ayarlarını sıfırlamış. İntel in 13. nesil işlemcisi olduğu için vmd diye bir olay var. windows u en başta kurarken bu ayar bana baya bi sıkıntı yaratmıştı. en son kapatıp kurmuştum. bios güncelleştikten sonra o ayarı açmış. kapatıp tekrar başlatınca bir yazı daha attı tekrar başlatın diye tekrar başlattım ve sorun çözüldü.
hocam aralıksız 5 saat uğraşıyorum geceyi sabah ettim izlemediğim video kalmadı sayende hallettim Allah razı olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,051,544
Üyeler
166,948
Son üye
QuantinTarantino
Top Bottom