Asfalt Osman
80+ Silver
Dahası
Bu nasıl çözülür tablet herseye uygun fakat oyun yuklenmiyor
Değil en yeni sürüm(emin değilim)Galaxy tab A Sm-T550 sanırım özelliklerine suan bakamam apkda olmuyoAndroid sürümü eskidir büyük ihtimal.
Başka bilen yok muDeğil en yeni sürüm(emin değilim)Galaxy tab A Sm-T550 sanırım özelliklerine suan bakamam apkda olmuyo
İkitane işlemci yapı türü vardı,şuan hatırlamıyorum ama uygulamalar bu işlemci yaoı türlerine göre yapılıyor,eğer sen işlemcine özel yapılmış sürüm olan uygulamayı yüklemezsen bu hatayı alırsın,hatırlarsam buraya o iki türü yazarım.
Evet 3 tane tür varmış,bunlar; Armeabi-v7a, arm64-v8a ve x86,genellikle telefonlsrda arm64 kullanılır,siz bunu öğrenmek için cpuz indirin orda yazar,sonra indireceğiniz uygulama(mesela whatsapp,Whatsapp Arm64) şeklinde yazıp aratın,sonra çıkan sitelerden birinden apkyı indirin
Google Play ona göre ayarlıdır, eğer ondan dolayı çalışmıyor ise muhtemelen bu şekilde de çalışmayacaktır.mesela whatsapp,Whatsapp Arm64
Ben apk indirdiği için öyle demiştim eğer play storede de öyle yapıyorsa senin dediğin gibi çalışmayacaktır.Google Play ona göre ayarlıdır, eğer ondan dolayı çalışmıyor ise muhtemelen bu şekilde de çalışmayacaktır.
Rom nasıl yaparız ve rom nedirEski olmasına gerek yok illa. Cihaza uyumlu değil, farklı bir ROM belki işe yarayabilir. APK dosyasını dışarıdan da temin etmeye çalışabilirsiniz, herhangi bir modül eksikliği yüzünden uyumsuz görünüyor olabilir. (Genelde işe yaramaz, çünkü gerçekten uyumsuzdur.)
Tamam ama tabletteİkitane işlemci yapı türü vardı,şuan hatırlamıyorum ama uygulamalar bu işlemci yaoı türlerine göre yapılıyor,eğer sen işlemcine özel yapılmış sürüm olan uygulamayı yüklemezsen bu hatayı alırsın,hatırlarsam buraya o iki türü yazarım.
Evet 3 tane tür varmış,bunlar; Armeabi-v7a, arm64-v8a ve x86,genellikle telefonlsrda arm64 kullanılır,siz bunu öğrenmek için cpuz indirin orda yazar,sonra indireceğiniz uygulama(mesela whatsapp,Whatsapp Arm64) şeklinde yazıp aratın,sonra çıkan sitelerden birinden apkyı indirin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Burda çok karışık anlatmışım Sen Kısaca CPU-Z indir,sonra önüne direk çıkan sayfanın ssini at.
Şimdi senden bir şey isteyeceğim play store gir > ayarlar> hakkında > play protect sertifikası var mı yok mu ?Bu nasıl çözülür tablet herseye uygun fakat oyun yuklenmiyor
Tablettede aynı sen atRom nasıl yaparız ve rom nedir
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamam ama tablette
SertifikalıŞimdi senden bir şey isteyeceğim play store gir > ayarlar> hakkında > play protect sertifikası var mı yok mu ?