Tahmin ettiğim gibi, DA’nın gizli planları birbir ortaya çıkıyorİnsanlar benim linkimden akın ettiklerini bu akının aslında yoğun bir DDOS olduğunun farkında değil
Tahmin ettiğim gibi, DA’nın gizli planları birbir ortaya çıkıyorİnsanlar benim linkimden akın ettiklerini bu akının aslında yoğun bir DDOS olduğunun farkında değil
Sen ne kadar nankör kıt bir insansın? Adam ne yapsın bu sistem piyasa için çok ucuz ve çok f/P bir sistem iyopyanın bu sistemi yapabilecek gücü olduğu için iyopya ile çalışıyor Abdullah abi ama sen bu sistemlere değmez sin bu emeğe değmezsinMerhabalar. Bildiğiniz gibi Abdullah abi yeni sistem çıkardı. Fakat İtopya olduğu için 1dk içerisinde site yine çöktü. Abdullah abi belki görür diye ona soru sormak istiyorum. Abi neden İtopya? Her sistem çıkarışında aynı şeyler sürekli çökme açıldı diye seviniyorum ama yine hüsran. Abi biz seni sevdiğimiz için videolarını izliyoruz like atıyoruz takip ediyoruz ama sen her seferinde bizi hüsrana uğratıyorsun. 1 senedir çalışıp hayal ettiğim sistemi İtopya sitesi yüzünden alamıyorum. Gerçekten üzülmeye başlıyoruz artık.
@Abdullah Hacıgül
Kralsın hocamAma sonuç olarak bu çökmeler benim de çok canımı sıkıyor bununla ilgili de ciddi bir konuşma yapacağım
Sen de yazmaktan aciz gibisin , söylediğin şeyler ise uyarı sebebi. En nihayetinde yanlış ya da doğru bi soru sorulmuş ve fark ettiysen soru sorulan kişi de cevaplamış. Pardon fark etmemişsindir konuyu okumak yerine bu mesajı attığından.Sen ne kadar nankör kıt bir insansın? Adam ne yapsın bu sistem piyasa için çok ucuz ve çok f/P bir sistem iyopyanın bu sistemi yapabilecek gücü olduğu için iyopya ile çalışıyor Abdullah abi ama sen bu sistemlere değmez sin bu emeğe değmezsin
Bak dostum ben burda Abdullah abiye bir kötüleme vs yapmadım. Ama İtopya çıkan her sistemde saniyeler içinde böyle oluyor. Abdullah abi sistemlerden 1 kuruş kazanıyorsa helali hoş olsun ama ben bu kadar hayal edip çalışıp para biriktiriyorum ama 1 saniye içinde site kapanınca büyük bir hüsrana düşüyorum.Sen ne kadar nankör kıt bir insansın? Adam ne yapsın bu sistem piyasa için çok ucuz ve çok f/P bir sistem iyopyanın bu sistemi yapabilecek gücü olduğu için iyopya ile çalışıyor Abdullah abi ama sen bu sistemlere değmez sin bu emeğe değmezsin
Ödeyeceksin5 tane eklemişşim sepete 42 bin lira diyor
Ama sonuç olarak bu çökmeler benim de çok canımı sıkıyor bununla ilgili de ciddi bir konuşma yapacağım
Abi bundan sonra çikarttigin sistemlerin fiyati yukselcekmi alçalcakmıAma sonuç olarak bu çökmeler benim de çok canımı sıkıyor bununla ilgili de ciddi bir konuşma yapacağım
Benim dejavum oldun be. Zamanında MD2 alırken ben de 4 defa eklemiştim sepete.5 tane eklemişşim sepete 42 bin lira diyor