Neler Yeni

Çıkarılan Sistemler Neden İtopya'da Çıkıyor?

EKRHN

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,545
İsim
Efe Karahan
Uygunsuz dil
Merhabalar. Bildiğiniz gibi Abdullah abi yeni sistem çıkardı. Fakat İtopya olduğu için 1dk içerisinde site yine çöktü. Abdullah abi belki görür diye ona soru sormak istiyorum. Abi neden İtopya? Her sistem çıkarışında aynı şeyler sürekli çökme açıldı diye seviniyorum ama yine hüsran. Abi biz seni sevdiğimiz için videolarını izliyoruz like atıyoruz takip ediyoruz ama sen her seferinde bizi hüsrana uğratıyorsun. 1 senedir çalışıp hayal ettiğim sistemi İtopya sitesi yüzünden alamıyorum. Gerçekten üzülmeye başlıyoruz artık.
@Abdullah Hacıgül
Sen ne kadar nankör kıt bir insansın? Adam ne yapsın bu sistem piyasa için çok ucuz ve çok f/P bir sistem iyopyanın bu sistemi yapabilecek gücü olduğu için iyopya ile çalışıyor Abdullah abi ama sen bu sistemlere değmez sin bu emeğe değmezsin

İbrahim_Talha

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,954
İsim
İbrahim Talha DEMİR

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
Sen ne kadar nankör kıt bir insansın? Adam ne yapsın bu sistem piyasa için çok ucuz ve çok f/P bir sistem iyopyanın bu sistemi yapabilecek gücü olduğu için iyopya ile çalışıyor Abdullah abi ama sen bu sistemlere değmez sin bu emeğe değmezsin
Sen de yazmaktan aciz gibisin 😙, söylediğin şeyler ise uyarı sebebi. En nihayetinde yanlış ya da doğru bi soru sorulmuş ve fark ettiysen soru sorulan kişi de cevaplamış. Pardon fark etmemişsindir konuyu okumak yerine bu mesajı attığından.

Yavuz241

80+ Bronze
Bak dostum ben burda Abdullah abiye bir kötüleme vs yapmadım. Ama İtopya çıkan her sistemde saniyeler içinde böyle oluyor. Abdullah abi sistemlerden 1 kuruş kazanıyorsa helali hoş olsun ama ben bu kadar hayal edip çalışıp para biriktiriyorum ama 1 saniye içinde site kapanınca büyük bir hüsrana düşüyorum.

Yavuz241

80+ Bronze
Abi sende bizler için minumum fiyattan maximum performansı almamız için uğraşıyorsun bundan hepimiz eminiz. En uygun fiyatı da İtopya veriyor. Ondan sana bir şey diyemem zaten.
Ama sonuç olarak bu çökmeler benim de çok canımı sıkıyor bununla ilgili de ciddi bir konuşma yapacağım

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
İndirimi yapan İtopya ve Abdullah Hacıgül için indirim yapıyor. Başka siteler demek ki olumlu bakmıyor. Sanırsınız parçaları Abdullah veriyor alın bunları montajlayıp satın diyor.

MeereeY

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
857
İsim
Ömer Efe Yalçın
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, yazılım
yazdığım her şeyi geri alıyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR