Çıkarılan Sistemler Neden İtopya'da Çıkıyor?

yani bir nevi evet her seferinde site çökmesine rağmen hala itopya ile çalışıyor. alında yorum yapmamak en iyisi çünkü bu fiyata çıkarabilmesinin nedenlerinden biri de itopyadır diye düşünüyorum
Hayır istediğim yer ile çıkartabiliyorum misal İnce Hesap ile yaptığım sistem ama benim takipçimin bir sistemin de en ufak sorun olduğunda tek mesaj ile takipçimin sistemindeki sorunu anında çözdürebiliyorum bu en büyük tercih sebebim.

hocam incehesapta bu tarz sistemler bu kadar hypela yayınlanmadı ama itopya da sütten çıkmış ak kaşık değil
İnceHesap iyi bence bu konuda ama. Her hafta Gaming Gecesi yapıyor adamlar ben dahil binlerce kişi de tam 22.00 da takip ediyor siteyi.

Hayat ettiğin sistemi başka bir yayıncı başka bir site sana sunmuşta sanki biz engel olmuşuz gibi konuşuyorsun :)

Bu arada 2 dakika loading ekranını bekledim ve sayfaya giriş yapabildim. Ama sen itopyanın sitesinin yavaşlığını eleştirirsen eyvallah lakin dolaylı yoldan bize de giydirmeye çalışırsan olmaz. Sevgiler yaptığım sistemler kitleme ne kadar değer verdiğimin en büyük örneği onun için konuşacak pek fazla bir şey yok.

Alıntıyı görüntüle
Abi giriş yapabiliyorsun da sepete eklenmiyor :D veya eklendi diyor sepette gözükmüyor bu ekrana geliyoruz çok rahatlıkla gelir gelmez tıkladık sepete eklenmiyor.

Hayat ettiğin sistemi başka bir yayıncı başka bir site sana sunmuşta sanki biz engel olmuşuz gibi konuşuyorsun :)

Bu arada 2 dakika loading ekranını bekledim ve sayfaya giriş yapabildim. Ama sen itopyanın sitesinin yavaşlığını eleştirirsen eyvallah lakin dolaylı yoldan bize de giydirmeye çalışırsan olmaz. Sevgiler yaptığım sistemler kitleme ne kadar değer verdiğimin en büyük örneği onun için konuşacak pek fazla bir şey yok.

Alıntıyı görüntüle
Abeey 5k sistem çikart abeey

Merhabalar. Bildiğiniz gibi Abdullah abi yeni sistem çıkardı. Fakat İtopya olduğu için 1dk içerisinde site yine çöktü. Abdullah abi belki görür diye ona soru sormak istiyorum. Abi neden İtopya? Her sistem çıkarışında aynı şeyler sürekli çökme açıldı diye seviniyorum ama yine hüsran. Abi biz seni sevdiğimiz için videolarını izliyoruz like atıyoruz takip ediyoruz ama sen her seferinde bizi hüsrana uğratıyorsun. 1 senedir çalışıp hayal ettiğim sistemi İtopya sitesi yüzünden alamıyorum. Gerçekten üzülmeye başlıyoruz artık.
@Abdullah Hacıgül
Fiyat konusunda en iyi anlaşma Itopya ile yapılıyor çünkü.

Ben İtopyanın en iyi sunucuya sahip olduğuna filan inanmıyorum şu an. Bir site saniyesinde gider mi ya?
videoyu 40k kişi izlemiş yarısı sistem alıcak diyelim yada daha azı bunların hepsi aynı anda giriyor düşünsene bir mağazaya bu kadar insan girdiğini

Bu arada itopya en iyi sunucuya sahip gamegarajda 3060 ekran kartları sunulduğunda 1 saat falan çökmüştü
İnsanlar benim linkimden akın ettiklerini bu akının aslında yoğun bir DDOS olduğunun farkında değil :D

İnceHesap iyi bence bu konuda ama. Her hafta Gaming Gecesi yapıyor adamlar ben dahil binlerce kişi de tam 22.00 da takip ediyor siteyi.
Doğru, sanırım incehesap host açısından daha iyi olabilirdi ama fiyat ...

Alıntıyı görüntüle
Abdullah Abi o kısma bizde gelebiliyoruz fakat ondan sonra sepet'e eklenmiyor

Geri