Neler Yeni

Çıkış Ülkesinin Dağıtım merkezine ulaştı Nedemek?

Sagittarius

80+ Silver
AliExpresstem Xeon bir işlemci aldım önce geliyordu Türkiye'ye yakın biryerde olarak görünüyordu ama şuan ekranda
"Çıkış Ülkesinin Dağıtım merkezine ulaştı" yazıyor yani kargom Türkiye'demi Yoksa Çin'demi

mfimmel

80+ Silver
AliExpresstem Xeon bir işlemci aldım önce geliyordu Türkiye'ye yakın biryerde olarak görünüyordu ama şuan ekranda
"Çıkış Ülkesinin Dağıtım merkezine ulaştı" yazıyor yani kargom Türkiye'demi Yoksa Çin'demi
Çıkış ülkesinin Çin olması lazım fakat eğer Türkiye'ye yakın bir yerde gözüktüyse başka bir şekilde şöyle telaffuz edebiliriz ürünün ulaşacağı,varacağı anlamlarında tasvir edilmiş olabilir.

Sagittarius

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çıkış ülkesinin Çin olması lazım fakat eğer Türkiye'ye yakın bir yerde gözüktüyse başka bir şekilde şöyle telaffuz edebiliriz ürünün ulaşacağı,varacağı anlamlarında tasvir edilmiş olabilir.
Çıkış Ülkesinin dagitim merkezi şöyle düşündüm Çin'den cikmistir ama daha turkiyeye gelmemiştir diye düşünüyordum

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
c
çinde

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE
Çıkış Ülkesinin dagitim merkezi şöyle düşündüm Çin'den cikmistir ama daha turkiyeye gelmemiştir diye düşünüyordum
Şuanda Aliexpress'in yurt dışına ürün yollarken kullanılan depoda.

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE
Birde şöyle bişi var takip kisminda 31 temmuz Sipariş kısmında 7 Ağustos yazıyor tahmini teslimat hangisi doğru acaba
İkisi de yanlış olabilir. Kesin demek yanlış olur. Yine güvenceksek takip kısmı

Mırnav

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,749
İsim
SANANE
Top Bottom