Neler Yeni

🔥İndirim Çikolatalarda 2 al 1 öde

duayen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
175
İsim
Attila Timur
şunun içindekilere bakar mısınız lütfen. başka ülkede nükleer atık diye imha ederler, bizim pazarda satılıyor
Screenshot (1).png

ChristianSerratos

80+ Silver

Policeman

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
İsmail

Yusufcuk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yusuf
2 aynı ürünü ekliyorum ama indirim düşmüyor

ChristianSerratos

80+ Silver

aLoNeDarK33

80+ Bronze
Aynen kanka fiyatları 2 katı yapıp sonra 2.si bedava de 👍 (bu sabah A101'de topleroneler 60 TL idi)
Screenshot_2025-03-06-01-12-40-437_com.android.chrome.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdide sayfa gitti, ne programda ne de linkten göremiyorum. 😑

Son düzenleme:

nokata97

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan Umut Şen
Migros bunu yapıyor tambollar stokta yok gözüküyor sabah 10 da onunda stoğu gelir klasik migros
Arkadaşlar ben sanal market alışveriş danışmanı olarak çalışıyorum. Eğer birisinin siparişinde varsa stoklar otomatik olarak azalıyor. Mağazadan direk gidip almanız daha iyi oluyor. Benden size tavsiye. Burada gözükmeyen ürünler de mağaza stoklarında olabiliyor.

ChristianSerratos

80+ Silver
Arkadaşlar ben sanal market alışveriş danışmanı olarak çalışıyorum. Eğer birisinin siparişinde varsa stoklar otomatik olarak azalıyor. Mağazadan direk gidip almanız daha iyi oluyor. Benden size tavsiye. Burada gözükmeyen ürünler de mağaza stoklarında olabiliyor.
Otomatik azaldığını biliyorum ama genel de çok satılan ürünleri sabah saatleri stoğunu açıyorlar mağazadan alınsın diye

nokata97

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Furkan Umut Şen
Otomatik azaldığını biliyorum ama genel de çok satılan ürünleri sabah saatleri stoğunu açıyorlar mağazadan alınsın diye
Bu işin içinde olan birisi olarak böyle bir şey olmadığını garanti edebilirim. Bazen sevkiyat sabah saatlerinde gelir ve girişi de o saatlerde yapılır. Belki bundan dolayı ürün stokları sizin söylediğiniz saatlere denk gelecek şekilde artabilir fakat mağazanın stok azaltıp yükseltme gibi bir durumu olmaz. Mağaza müdürü hariç yetkileri yok üstelik.

ChristianSerratos

80+ Silver
Bu işin içinde olan birisi olarak böyle bir şey olmadığını garanti edebilirim. Bazen sevkiyat sabah saatlerinde gelir ve girişi de o saatlerde yapılır. Belki bundan dolayı ürün stokları sizin söylediğiniz saatlere denk gelecek şekilde artabilir fakat mağazanın stok azaltıp yükseltme gibi bir durumu olmaz. Mağaza müdürü hariç yetkileri yok üstelik.
Denk gelmiş olabilir doğrudur

Top Bottom