tekno_dahisi
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 3,192
3 al 5 ode varmı![]()
Migros
www.migros.com.tr
yeni yeni maddeler öğretiyorşunun içindekilere bakar mısınız lütfen. başka ülkede nükleer atık diye imha ederler, bizim pazarda satılıyor
Alıntıyı görüntüle
içeriğe bak şaka gibi cocuklarımız bunları yiyor. sadece tadıbu cikolataya guvenıyorum ıcerik olarakşunun içindekilere bakar mısınız lütfen. başka ülkede nükleer atık diye imha ederler, bizim pazarda satılıyor
Alıntıyı görüntüle
Migros bunu yapıyor tambollar stokta yok gözüküyor sabah 10 da onunda stoğu gelir klasik migros2 aynı ürünü ekliyorum ama indirim düşmüyor
Arkadaşlar ben sanal market alışveriş danışmanı olarak çalışıyorum. Eğer birisinin siparişinde varsa stoklar otomatik olarak azalıyor. Mağazadan direk gidip almanız daha iyi oluyor. Benden size tavsiye. Burada gözükmeyen ürünler de mağaza stoklarında olabiliyor.Migros bunu yapıyor tambollar stokta yok gözüküyor sabah 10 da onunda stoğu gelir klasik migros
Otomatik azaldığını biliyorum ama genel de çok satılan ürünleri sabah saatleri stoğunu açıyorlar mağazadan alınsın diyeArkadaşlar ben sanal market alışveriş danışmanı olarak çalışıyorum. Eğer birisinin siparişinde varsa stoklar otomatik olarak azalıyor. Mağazadan direk gidip almanız daha iyi oluyor. Benden size tavsiye. Burada gözükmeyen ürünler de mağaza stoklarında olabiliyor.
Bu işin içinde olan birisi olarak böyle bir şey olmadığını garanti edebilirim. Bazen sevkiyat sabah saatlerinde gelir ve girişi de o saatlerde yapılır. Belki bundan dolayı ürün stokları sizin söylediğiniz saatlere denk gelecek şekilde artabilir fakat mağazanın stok azaltıp yükseltme gibi bir durumu olmaz. Mağaza müdürü hariç yetkileri yok üstelik.Otomatik azaldığını biliyorum ama genel de çok satılan ürünleri sabah saatleri stoğunu açıyorlar mağazadan alınsın diye
Denk gelmiş olabilir doğrudurBu işin içinde olan birisi olarak böyle bir şey olmadığını garanti edebilirim. Bazen sevkiyat sabah saatlerinde gelir ve girişi de o saatlerde yapılır. Belki bundan dolayı ürün stokları sizin söylediğiniz saatlere denk gelecek şekilde artabilir fakat mağazanın stok azaltıp yükseltme gibi bir durumu olmaz. Mağaza müdürü hariç yetkileri yok üstelik.