Neler Yeni

Cilt bakımı/Saç bakımı için kullandığınız ürünler

Yakup.

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Saç ve cilt bakımı için neler kullanıyorsunuz?

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Celal Can
Saç cilt ve geri kalan her bakım için şampuan kullanıyorum. O ay indirimde ne varsa.

TamerKs

80+ Silver
@Evil Belief liste yapmıştı, ben de aynılarını kullanıyorum

TRSTEADY

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,466
İsim
Emre
Aynı zeytin yağlı sabunum ile yüzümü ve vücutumu yıkıyorum yüzüm profildeki gözüktüğü gibi

Bergee

80+ Silver
Saç için
- Syoss Kepeğe Karşı Etkili Şampuan (2 adet)
- Yılan Yağı ve Badem Yağını 1 şampuanıma karıştırıp çalkalayıp saçıma 1 kere sıkıp güzelce köpürtüp 1-2 dakika bekletiyorum sonra duruluyorum. Ve temiz olan diğer şampuanı kullanıyorum.
- Hızlı uzamasını istiyorsam aynı işlemleri Restorex Sağlıklı Uzama Etkili şampuan kullanarak yapıyorum.
- Duştan önceleri Hindistan Cevizi yağını saçlarıma sürüp bir 15 20 dakikada onu bekletiyorum daha sonrasında temiz şampuanla yıkayıp tekrar yağlı şampuanı sürüp tekrar temiz şampuanla son kez yıkıyorum.

(Not; Yılan Yağı saçların hızlı ve sağlıklı uzamasında yararlı Badem Yağı ve Hindistan Cevizi Yağı ise saçları yumuşatmada etkili.)

Cilt için
- Gratisten Benri markalı duş jelini lif e güzelce sıkıp köpürtüp vücudumu onunla temizliyorum.
- Duş sonrasıda Johnson's Baby lavantalı bebek yağını sürüyorum.

Son düzenleme:
Saç için
- Syoss Kepeğe Karşı Etkili Şampuan (2 adet)
- Yılan Yağı ve Badem Yağını 1 şampuanıma karıştırıp çalkalayıp saçıma 1 kere sıkıp güzelce köpürtüp 1-2 dakika bekletiyorum sonra duruluyorum. Ve temiz olan diğer şampuanı kullanıyorum.
- Hızlı uzamasını istiyorsam aynı işlemleri Restorex Sağlıklı Uzama Etkili şampuan kullanarak yapıyorum.
- Duştan önceleri Hindistan Cevizi yağını saçlarıma sürüp bir 15 20 dakikada onu bekletiyorum daha sonrasında temiz şampuanla yıkayıp tekrar yağlı şampuanı sürüp tekrar temiz şampuanla son kez yıkıyorum.

(Not; Yılan Yağı saçların hızlı ve sağlıklı uzamasında yararlı Badem Yağı ve Hindistan Cevizi Yağı ise saçları yumuşatmada etkili.)

Cilt için
- Gratisten Benri markalı duş jelini lif e güzelce sıkıp köpürtüp vücudumu onunla temizliyorum.
- Duş sonrasıda Johnson's Baby lavantalı bebek yağını sürüyorum.
Hocsm peki yüz için bişey kullanıyor musunuz?

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,640
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Cilt için keçi sütlü kalıp sabun saç için şampuan farklı bişey yok bende

Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Derman Dertsiz
Erkek dediğin bakımsız olur. Dağda yaşar ara sıra ava çıkar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Saç için fitness keratin ve Clear şampuan kullanıyom, cilt için vazelin arko vs. Sağda solda bulduğum çöktüğüm kremlerden

Bergee

80+ Silver
Hocsm peki yüz için bişey kullanıyor musunuz?

Bu ve peeling makinesi sonrasında temiz ılık suyla yıkayıp havluyu suratıma yumuşak hareketlerle vura vura kurutuyorum :D
Makinede ucuz yollu bu olabilir;

illa çalışması gerekmiyor kendiniz bile bastıra bastıra yapabilirsiniz.

Top Bottom