Çin de 7.4 büyüklüğünde deprem!

erny

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,729

Çin'de 7.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği açıkladı. Bugün Çin’in güneybatısındaki Yunnan eyaletinde 4.2, 5.6 ve 6.4 büyüklüğünde art arda depremler olmuştu.​

Çin'in Qinghai eyaletinde 7.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD da), depremin şiddetini 7.0 olarak açıkladı.

Türkiye de yaşayan birisi olarak depremin hasarını anlayabiliyorum. Geçmiş olsun.

adamların yapıtığı binalar çok sağlam bizim mütahitler hep para peşinde bu deprem türkiyede bir yerde olsa bir sürü ev yıkılmıştı

adamlar bunu bizim yaşadığımız 4 büyüklüğündeki deprem kadar umursamışlardır
burada olsaydı yerle bir olurduk

para için milyonlarca insanın hayatını tehlikeye atıyolar ve ceza almıyolar diyecek bişeymiz kalmadı artık
Allah'a emanet oturuyoruz evlerimizde. En ucuzundan en pahalısına şuanda kimin evi sağlamdır ki? bana kalırsa hiçbirinin. Sözde müslümanız hak yemeyiz onu yapmayız bunu yapmayız ama iş paraya gelince işte...

Allah'a emanet oturuyoruz evlerimizde. En ucuzundan en pahalısına şuanda kimin evi sağlamdır ki? bana kalırsa hiçbirinin. Sözde müslümanız hak yemeyiz onu yapmayız bunu yapmayız ama iş paraya gelince işte...
milyonluk evler bilede güvence yok paralar yatıyorya nası olsa

Bizim ülke gibi ağır atlatmamışlardır inşallah. Malum bizim ülkede rant için para için kalitesiz mallar kullanıyorlar sonra deprem olunca binlerce vatandaşımızı kaybediyoruz şehirler ölü kokuyor...

çin sadece beşik gibi sallanıyo zaten onun dışında herhangi bir kayıp yok adamlar binaları yapıyo çünkü hakkını veriyolar

Çin'de 7.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiği açıkladı. Bugün Çin’in güneybatısındaki Yunnan eyaletinde 4.2, 5.6 ve 6.4 büyüklüğünde art arda depremler olmuştu.​

Çin'in Qinghai eyaletinde 7.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD da), depremin şiddetini 7.0 olarak açıkladı.

Türkiye de yaşayan birisi olarak depremin hasarını anlayabiliyorum. Geçmiş olsun.
Nedense bu Çinlilere üzülesim gelmiyor.

Türkiye'de aapartmanların nasıl bu kadar kalitesiz yapılmasına izin veriliyor anlamıyorum oturduğumuz apartman yeni yapıldı duvarlar çok ince kapı kollarının hepsi kırıldı Ana kapı dahil tuvaletteki musluk kırıldı anlamıyorum devlet nasıl denetim yapmıyor birde Antalya gibi büyük bir şehirin tam ortasında muratpaşada oturuyorum sonra depremler için bir ton para yardım dağıtılıyor neden önlemi önceden almıyor devlet ( gece çiftleşme seslerinede maruz kalıyorum sonunda vurucam duvara o.O2 )

adamların yapıtığı binalar çok sağlam bizim mütahitler hep para peşinde bu deprem türkiyede bir yerde olsa bir sürü ev yıkılmıştı
Sanırım kocaelide oturuyorsunuz gölcük tarafını bilirsiniz bu bölgede 3 katlıdan fazlası yasak ama nedense yapılıyor o yüzden müteahhitlere suç atmamak lazım rüşvet alan devlet memurunun suçu yok denetim yapmayan devletin bir suçu yok haklısınız.Yani müteahhit haksız olduğu kadar devletinde suçu var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,745
Üyeler
192,491
Son üye
Guratesn
Geri