Neler Yeni

çinden oyuncu koltuğu almak

ghobes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
barış kaynak
çinden bir oyuncu koltuğu almak fiyat olarak mantıklı olur mu ya da çinden hangi marka güzeldir ya da önerisi olan var mı bütçe maks kargoyla falan 850 tl ofis koltuğuda olur önerilerinizi bekliyorum

TalhaGnc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
Talha
b
çinden bir oyuncu koltuğu almak fiyat olarak mantıklı olur mu ya da çinden hangi marka güzeldir ya da önerisi olan var mı bütçe maks kargoyla falan 850 TL ofis koltuğuda olur önerilerinizi bekliyorum
ben olsam almazdım niye dersen hem kargo süresi uzun 850 tl vericeğime 200 tl daha verir burdan adam akılı oyuncu koltuğu alırım

ghobes

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
barış kaynak
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ama türkiyede de düzgünleri 1200 tl gibi bir fiyattan başlıyor

MüslümGürses

80+ Silver
En İyi Cevap
3
çinden bir oyuncu koltuğu almak fiyat olarak mantıklı olur mu ya da çinden hangi marka güzeldir ya da önerisi olan var mı bütçe maks kargoyla falan 850 TL ofis koltuğuda olur önerilerinizi bekliyorum
Hocam bence cin den gelene neye oturtcakları belli olmaz (!)
Nurdan almanız en iyisi olucaktır
(Ayrıca kargo çok tutar diye düşünüyorum)

Dahası  
Reaksiyon skoru
3,915
İsim
Emir Yusuf
Oyuncu koltuklarının rahat ve terletmeyen modelleri rahat 1500₺'den başlamakta, 1000₺ civarı olanlar çok terletiyor ve rahat da olmuyor. iyisinden deneme yoluyla mağazalardan 1000₺ civarı kumaş ofis koltuğu alabilirsin. Ben şahsen yıllardır kumaş ofis koltuklarına oturuyorum. Ama bir başka dikkat etmen gereken husus sırt desteği. Yani şu Dünya'da bir şey deneyerek alınacaksa o da koltuktur, bunu tecrübelerime dayanarak söylüyorum. Bir mağazadan sana uygun olan koltuğu deneyerek alman yararına olacaktır.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,389
Üyeler
167,970
Son üye
Emirr20
Top Bottom