Neler Yeni

Çinden SSD alınır mı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
İlkin Melikzade
Arkadaşlar herkese İyi akşamlar söyle bir sorum olacakdı ben SSD almak istiyorum hızlı olduğu için ama mesela 256 GB SSD almak istiyorum ve 1 TB HDD almak istiyorum oyunları HDD ye kuracağım sisteme ait dosyaları filan SSD ye şimdi Çin sitesinden böyle SSD buldum resimi aşağıda biliyorum hiç bir şey anlaşılmayacak durumda sadece ben anlamıyorum orada rakamlar var siz rakamlardan her halde anlarsınız hızını filan o yüzden atdım sizce uygunmu bu almak için ? Çindeki satıcıyla konuştum alan kişiler kullanıyorlarmış geri bildirime bakdım yani sorunları yok satıcıda 3 yıl garanti verdiğini yazdı şimdi bilmiyorum almağa değermi değmezmi ben kendim Azerbaycanda yaşıyorum bizim parayla 62 AZN tutuyor dolar üzerinden çevirince yani nerdeyse 36 USD oluyor ürün tavsiyelerinizi bekliyorum.Teşekkürler.

Ekler

• WhatsApp Image 2020-12-27 at 17.59.55.jpeg
    WhatsApp Image 2020-12-27 at 17.59.55.jpeg
    96.3 KB · Hit: 125

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,308
İsim
.
Vergilerle ne kadar oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
İlkin Melikzade
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

-RutHleSs-

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Riske girmeyin. Zateen vergi alacaklardır bir de beklemeye değmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
İlkin Melikzade
Vergilerle ne kadar oluyor.
Azerbaycanda öyle yüksek vergiler yok aylık limiti geçersek vergi ödüyoruz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizce bu SSD hızlımı ? Yani almağa değer mi? Çindekini diyorum.

Takyon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
85
İsim
samet elen
Vergilerle neredeyse aynı fiyata geliyor.

Riske atmaya gerek yok.
bu ssdyı bilmiyorum ama zate nbu ssd de ortalama 45 46 dolar yani bu arkadasın paylastıgıyla aynı sayılır hıc degilse adı belli ama cındeki musteri memnuniyetini burada bulamıyabilirsin ayni burada ssd bozulunca kullanıcı hatası diyerbilirler ama orada sana yeni bir ssd yada paranı veririler

Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
İlkin Melikzade
Aloooo arkadaşlar.
Adam azerbaycanda yaşıyorum fazla vergi yok demiş.
Bir okuyun la
:D Sorun yok hocam.Sizce almağa değermi yani hızlımı rakamlardan nasıl gözüküyor?
Mesaj otomatik birleştirildi:

bu ssdyı bilmiyorum ama zate nbu ssd de ortalama 45 46 dolar yani bu arkadasın paylastıgıyla aynı sayılır hıc degilse adı belli ama cındeki musteri memnuniyetini burada bulamıyabilirsin ayni burada ssd bozulunca kullanıcı hatası diyerbilirler ama orada sana yeni bir ssd yada paranı veririler
Anladığım kadarıyla Çini tavsiye ediyorsunuz.Peki sizce Çindekinin hızı filan nasıldır ? Resimdeki rakamlardan anlarmısınız ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,009,942
Üyeler
160,014
Son üye
Emorip
Top Bottom