Neler Yeni

Yardım Çin'e gönderdiğim mektup Çin gümrük polisince reddedildi ancak mucizevi şekilde yinede Çin'e giriş yaptı

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Alpaslan Alkan
Bayrak temsiliyettir o bayrağı yaksalarda küle çevirselerde kalplerde olduktan sonra hiçbirşeyi söküp alamazlar. Türk ve Müslüman kardeşlerimize yapılan eziyeti unutmayız.
Kesinlikle öyle Uygur Türklerine ve Müslümanlara yapılanları unutmayacağız.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,367
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Korkma değil merak ediyorum geri mi gelecek imha mı olacak diye boşuna beklemeyeyim gelmesini imha olacaksa diye. Ayrıca Doğu Türkistan bayrağı göndermiştim.
Doğu Türkistan bayrağının gümrükten geçmesini nasıl bekledin şimdi seni gelip vuracaklar ajansın diye şaka maka korkma

Tefnut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
John Smith
Bayrağı gönderdin anladık ama amacın neydi, şimdi niye korkuyorsun? İleri gitmelerinden kastın nedir? Ve asıl önemlisi adres bilgisi ile orda birilerini yakmadın inş.

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Alpaslan Alkan
Bayrağı gönderdin anladık ama amacın neydi, şimdi niye korkuyorsun? İleri gitmelerinden kastın nedir? Ve asıl önemlisi adres bilgisi ile orda birilerini yakmadın inş.
Amacım hediye olmasıydı. Ama bilmiyordum gönderirken yasak olduğunu. İleri gitmelerinden kastım dava gibi. Daha 17 yaşındayım hem.

Tefnut

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
336
İsim
John Smith
Amacım hediye olmasıydı. Ama bilmiyordum gönderirken yasak olduğunu. İleri gitmelerinden kastım dava gibi. Daha 17 yaşındayım hem.
Büyüklerinize, ebeveynlerinize danışmadan bu tür işlere kalkışmayın. Burada herhangi bir yaptırım olmaz ama gönderdiğin kişileri zor duruma soktuğun kesin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Alpaslan Alkan
Büyüklerinize, ebeveynlerinize danışmadan bu tür işlere kalkışmayın. Burada herhangi bir yaptırım olmaz ama gönderdiğin kişileri zor duruma soktuğun kesin.
Sizce iade ederler mi? Kargo takipte yazana göre

AkifM2009

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
Akif Memmedov
İlgilendiği Kategoriler
Telefon önerileri
Instagram
AkifM2009
Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Günlerdir iade talebi için uğraşmama rağmen iadem kabul olmamıştı. Dün sabah ise mektup Çin'in başkenti Pekin'e ulaşmış. Ancak maalesef tam da tahmin ettiğim gibi gümrükten geçememiş ve Çin gümrük polisi tarafından Çin'e girişi reddedilmiş. Şimdi ise ne yapacağımı bilmiyorum. Kargo takipte ise aşağıdaki gibi yazıyor. Ne anlama geldiği hakkında bana yardımcı olabilir misiniz? "In transit - Departed waypoint" bu ne demek. Türkiye'ye geri mi iade ediliyor demek tam anlayamadım. Gümrükte zaten reddedilmiş. Çok korkuyorum.

Alıntıyı görüntüle
yarin cin polisi kapinizda :D

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,578
İsim
ismail
İade edilecek yolda yok da olabilir kargon. Endişe edecek bir şey yok. En azından senin için

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Volkan
OLAY ne merak ettim zulmü durdurun yazıp içine bayrak koyup onu mu postaladın adamlara anlamadım :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,036,647
Üyeler
164,354
Son üye
Barne2000