Neler Yeni

Cinnet Geçirten Sokak Köpeklerine Karşı Ne Yapmak Lazım?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Muhammed Ensar
Yaşadığım yerde 20 kadar köpek var. Sürekli havlıyorlar. Bir tanesi aralıksız 1-1,5 saat havlıyor. Ben anlamıyorum ki bunlarda boğaz mı yok? 700 kişi var sitede 1 kişi hariç herkes şikayetçi. O da beslediği için gitmiyorlar (yalnız bir yaşlı kadın modeli, aklınızda hayal edebilirsiniz).
Belediyeye en az 20 kere yazmışımdır, bir de neredeyse herkes yazdı. Belediye ise köpeklerin yeri sokaktır gibi saçma şeyler diyor. CİMER'e, valiliğe, her yere yazdım. Ama bir şeye yaramıyorlar. Geceleri uykumdan uyandırıyorlar, o kadar havlıyorlar. Uyumak zaten işkence oldu. Gelen geçen arabalara saldırıyorlar. Ne yapmam gerekir? Emniyete gidip belediyeden vb. şikayetçi olmam mı lazım?(bir şey çıkmayacağını biliyorum) Ayrıca yaşım küçük, olabildiğince az meşakkatli olmasını istiyorum.

zPastwL

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
79
İsim
Yusuf E Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Ryzen 5 5500 | Asus Prime B450M-K II | Kingston Fury 32GB(2X16) | Pny Nvidia GeForce RTX3060TI 8GB | 500Gb MLD M300 NVMe m.2 | 500GB SEAGATE HDD | Zoko Melody X | SteelSeries Rival 600 | Mizar MZ60 Gateron Brown | KlasseGear Longteng Huoyun
O çok sevilen avrupa ülkelerinde bile uyutuluyorken bizim ülkemiz hala uyutmama peşinde onları henüz ısıran olmamış ki böyle rahatlar

Top Bottom