Göktürk ArdaHan
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,102
- İsim
- Arda doğan
Dostlar Ben Mesleki Eğitim Merkezi Okulunda Okuyorum Elektrik Üzerine Ve Bu Senem Son Kalfalık Belgemi Aldım Bu Senede Ustalık Belgemi Alacağım Fakat Aklımı Karıştıran Şey Şu Pendik Bahçelievler Mesleki Eğitim Merkezi Okulundan Ustalık Belgesi İle Mevzun Olduktan Sonra Elimde Elektrik Üzerine Ne Gibi Yetkilerim Olucak? Bizlere Talep Açmayı Öğretmediler Teklif Açmayı Öğretmediler Proje Okumayı Tam Olarak Ögretmediler Ve Ben Bu Okuldan Mevzun Olursam Nasıl Bir Lise Diploması Alacağım Bizlere Bide Üniversite Şansı Sunuluyor Fakat Alan Dersi Harici Matematik Edebiyat Ve Din Dersi Görüyoruz Geri Kalan Dersleri Görmüyoruz? Bizlere Ustalık Belgeniz Dükkan Açma Belgesi Olarak Sayılıyor Diyorlar Ve Max Yetkiniz 20Kw Diyorlar Ki Nelere İmza Yetkimiz Var Onuda Bilmiyorum Kalfalık Aşamasında Açıktan Okuyupta Bu Alanı Bitirenlerin Dahi Kalfalık Seviyesindeyken İmza Yetkisi Var? Yanımda Teknisyen Usta Var 750Kw'a Kadar İmza Yetkisi Var Siz Şuan Ustalık Belgesi Alsanız Bile Boşta Gibi bir şey siniz Diyorlar Belgemiz Boşunaymış Gibi Elimizde Adam Akıllık Bir Yetkimiz Yokmuş Çıraklık Okuduğumuz İçin Yükselme Amacıyla Daha Çok İmtihana Giricekmişiz Fakat Bunlar Ne İmtihanı?