Neler Yeni

Çıraklık Okulu Elektrik Bölümü Mevzunu Yetkileri Nelerdir?

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,102
İsim
Arda doğan
Dostlar Ben Mesleki Eğitim Merkezi Okulunda Okuyorum Elektrik Üzerine Ve Bu Senem Son Kalfalık Belgemi Aldım Bu Senede Ustalık Belgemi Alacağım Fakat Aklımı Karıştıran Şey Şu Pendik Bahçelievler Mesleki Eğitim Merkezi Okulundan Ustalık Belgesi İle Mevzun Olduktan Sonra Elimde Elektrik Üzerine Ne Gibi Yetkilerim Olucak? Bizlere Talep Açmayı Öğretmediler Teklif Açmayı Öğretmediler Proje Okumayı Tam Olarak Ögretmediler Ve Ben Bu Okuldan Mevzun Olursam Nasıl Bir Lise Diploması Alacağım Bizlere Bide Üniversite Şansı Sunuluyor Fakat Alan Dersi Harici Matematik Edebiyat Ve Din Dersi Görüyoruz Geri Kalan Dersleri Görmüyoruz? Bizlere Ustalık Belgeniz Dükkan Açma Belgesi Olarak Sayılıyor Diyorlar Ve Max Yetkiniz 20Kw Diyorlar Ki Nelere İmza Yetkimiz Var Onuda Bilmiyorum Kalfalık Aşamasında Açıktan Okuyupta Bu Alanı Bitirenlerin Dahi Kalfalık Seviyesindeyken İmza Yetkisi Var? Yanımda Teknisyen Usta Var 750Kw'a Kadar İmza Yetkisi Var Siz Şuan Ustalık Belgesi Alsanız Bile Boşta Gibi bir şey siniz Diyorlar Belgemiz Boşunaymış Gibi Elimizde Adam Akıllık Bir Yetkimiz Yokmuş Çıraklık Okuduğumuz İçin Yükselme Amacıyla Daha Çok İmtihana Giricekmişiz Fakat Bunlar Ne İmtihanı?

ard77

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Arda
Hocam lise belgemiz olmuyormu mezun olduğumuz zaman bende çıraklık eğitime geçmeyi düşünüyorum 9 sınıfım

Talha_x23

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Sorunuzun cevabını bende çok merak ediyorum. Konu yükselir de belki birisi cevap verir

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,102
İsim
Arda doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,102
İsim
Arda doğan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,602
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
Bende elektrik elektronik teknisyeni mezunuyum dükkan açma belgem ve europass belgem var bu seninki Halk eğitim merkezlerindeki sertifika gibi bişey bununla fazla bişey yapamazsın bence dükkan açsan bile elektrik tesisatı kurmayı arıza tespit etmeyi tamir işlerini biliyor musun

Göktürk ArdaHan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,102
İsim
Arda doğan
Tanıdıklar var arkadaşın babasının dükkanıda asıl merak ettiğim çıraklıktan mezun olduktan sonra bir işe girebilirmiyim
Girersin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende elektrik elektronik teknisyeni mezunuyum dükkan açma belgem ve europass belgem var bu seninki Halk eğitim merkezlerindeki sertifika gibi bişey bununla fazla bişey yapamazsın bence dükkan açsan bile elektrik tesisatı kurmayı arıza tespit etmeyi tamir işlerini biliyor musun
Evet Biliyorum

Top Bottom