Neler Yeni

Cisco da Bugün Python Uluslar Arası Sertifika Sınavına Gireceklere Duyurum !

beritankorkusuz

80+ Silver
Dostlar Bugün Bende Sınava Gireceğim ,aranızda girecek olanlar varsa bana da yazarsa iyi olur ,
Baya heyecanlıyım ,heyecan konusunda yardımcı olursanız çok sevinirim :D.

Edit=Sertifikayı aldım :D

Son düzenleme:

beritankorkusuz

80+ Silver
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Umarım iyi geçer :D.
Umarım ,iyi bir yanı var yazılan sorularda yapamazsam takıldığım yer olursa Visual Studio dan ya da Idle Python dan deneyebilirim , baya bir not da çıkardım :D , girecek kimse yok mu yaw

VitoScaletta

80+ Gold
geleceğimi görüyorum sende üniversite için toplanmış pc çok azimli çalışma ve sonunda sınavlar 90-100 notlar :D benimde hedefim yazılım mühendisliği bakalım şuandan itibaren çalışıyorum ünide çoğu kişi daha 1 tane yazılım programı bilmezken ben 3 tane programla karşılarına çıkıcam ve yaptığım oyunları yaptığım çalışmaları hocaların gözüne sokucam HAHAHAHAHA

beritankorkusuz

80+ Silver
geleceğimi görüyorum sende üniversite için toplanmış PC çok azimli çalışma ve sonunda sınavlar 90-100 notlar :D benimde hedefim yazılım mühendisliği bakalım şuandan itibaren çalışıyorum ünide çoğu kişi daha 1 tane yazılım programı bilmezken ben 3 tane programla karşılarına çıkıcam ve yaptığım oyunları yaptığım çalışmaları hocaların gözüne sokucam HAHAHAHAHA
Ben yazılım okumuyorum , hukuk okuyacaktım , lisans ile Hollanda yolu gözüktü :D

Pilavli Borek

80+ Bronze
reis aynı sınava ben de gireceğim ama galiba seninki ingilizce bende cisco da eğitim aldım ama bu eğitimi meb düzenledi 1500 lise öğrencisi için

beritankorkusuz

80+ Silver
reis aynı sınava ben de gireceğim ama galiba seninki ingilizce bende cisco da eğitim aldım ama bu eğitimi meb düzenledi 1500 lise öğrencisi için
Hmm ,eğitmenin kimdi ? Ayrıca sınavlar ingilizce olmuyor mu

Rennes

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,139
İsim
Umut Dağ
geleceğimi görüyorum sende üniversite için toplanmış PC çok azimli çalışma ve sonunda sınavlar 90-100 notlar :D benimde hedefim yazılım mühendisliği bakalım şuandan itibaren çalışıyorum ünide çoğu kişi daha 1 tane yazılım programı bilmezken ben 3 tane programla karşılarına çıkıcam ve yaptığım oyunları yaptığım çalışmaları hocaların gözüne sokucam HAHAHAHAHA
Kankam çok iyi ama öyle komik yazmışsın gülmekten kırıldım. Niye bilmiyorum? Biri beni kurtarsın.

beritankorkusuz

80+ Silver
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,049,064
Üyeler
166,478
Son üye
rox1n