priwchu 80+ Silver Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 2,233 Dahası Reaksiyon skoru 789 İsim ozan canbaşal 13 Eylül 2021 #1 arkadaşlar saati ayarlayamıyorum.saat çalışıyor ama dönmüyor.bu konudan anlayan varmı?
Psyduck 80+ Platinum Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 10,673 En İyi Cevap 16 13 Eylül 2021 #2 saat çalışıyor ama dönmüyor kısmını anlamadım. nasıl çalışıyor? neresi dönmüyor? bir foto varsa tam olur.
saat çalışıyor ama dönmüyor kısmını anlamadım. nasıl çalışıyor? neresi dönmüyor? bir foto varsa tam olur.
priwchu 80+ Silver Katılım 8 Kasım 2020 Mesajlar 2,233 Dahası Reaksiyon skoru 789 İsim ozan canbaşal 13 Eylül 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Psyduck yazmış: saat çalışıyor ama dönmüyor kısmını anlamadım. nasıl çalışıyor? neresi dönmüyor? bir foto varsa tam olur. Devamı için tıklayın... normalde düzgün çalşıyordu,birine verdim saatini ayarlasın diye eve geldim saat çalışmıyor.saniye kısmı çok yavaş dönüyor,sonra duruyor,ve tuşların hiçbiri çalışmıyor.pilinide degiştirdim fakat aynı durum.
Psyduck yazmış: saat çalışıyor ama dönmüyor kısmını anlamadım. nasıl çalışıyor? neresi dönmüyor? bir foto varsa tam olur. Devamı için tıklayın... normalde düzgün çalşıyordu,birine verdim saatini ayarlasın diye eve geldim saat çalışmıyor.saniye kısmı çok yavaş dönüyor,sonra duruyor,ve tuşların hiçbiri çalışmıyor.pilinide degiştirdim fakat aynı durum.