aynen direkleri durduk yere göçen honda kesinlikle.işte bu yüzden japon arbaları
direkleri durduk yere göçen hondayı değil, sadece periyodik bakımlarını yaparak 600k kilometre yaptığım corollayı tercih ederimaynen direkleri durduk yere göçen honda kesinlikle.
Fransızların hiçbir şeyini sevmiyorum zaten. Ne kendilerini, ne dillerini ne başka bir şeylerini. Arabaları da tırtmış zaten. FIAT, WV alacaksın aga. Keyfine bakcan.Daha sonuçlanmamış süreç devam ediyor.
Renault ve peugeot farklı bir yere koyuyorumFransızların hiçbir şeyini sevmiyorum zaten. Ne kendilerini, ne dillerini ne başka bir şeylerini. Arabaları da tırtmış zaten. FIAT, WV alacaksın aga. Keyfine bakcan.
peugeot alsaydın onun yerine keşke , Peugeot cidden en sağlam markalardan .Normal de paylaşmazdım yalnız markaların kendini güçlü görüp avukatları aracılarıyla vatandaşı ezmesine tahammülüm yok 0 alınan araçta bu denli kusur olmasına rağmen iş mahkemeye kadar gidiyor. Daha öncede Citroën markasına ısınamadığımı söylemiştim bu videodan sonra markadan iyice soğumuş oldum. Benim düşüncelerim bu yönde peki sizin düşünceleriniz nedir bu benzeri olaylar ailenizin, tanıdığınız veya sizin başınıza geldi mi?
Bahsedilen Video:
Güncelleme ile eklenen 2. video yeni:
NOT: Her markanın modelin de belli zamanlarda bazı sorunlar olabilir önemli olan markanın bu mağduriyeti gidermesidir ama ne yazık ki tam tersi bir tutum izleyen bir marka anlayışı görüyoruz.
Japon araçları motor mekanik olarak sağlam olması dışında espirisi olan arabalar değil ben tercih etmemdirekleri durduk yere göçen hondayı değil, sadece periyodik bakımlarını yaparak 600k kilometre yaptığım corollayı tercih ederim
En sağlam markalar Sırasıyla ; Mercedes , bmw , Peugeot , WolkswagenJapon araçları motor mekanik olarak sağlam olması dışında espirisi olan arabalar değil ben tercih etmem
volvo buna güldüEn sağlam markalar Sırasıyla ; Mercedes , bmw , Peugeot , Wolkswagen
öyle sağlamlık değil , yani hakkını veren arabalardan diyorum para olarak .volvo buna güldü